Aura lanseaza videoclipul piesei Tomboy

305 vizualizări

AURA lanseaza „Tomboy”, primul single de pe cel de-al doilea album al trupei.

Cu „Tomboy”, AURA isi incepe aventura internationala, incercand sa deschida cat mai multe porti ale muzicii rock din intreaga lume.

Astfel, „Tomboy” da startul melodiilor in limba engleza ale proiectului AURA, acest lucru datorandu-se si succesului inregistrat in vara acestui an in cadrul Kavarna Rock Fest din Bulgaria, unde trupa a obtinut premiul publicului in competitia Black Sea Battle Of The Bands, AURA devenind astfel prima trupa romaneasca ce a sustinut un recital pe scena Kavarna Rock Fest.

Despre piesa, AURA a declarat: „Tomboy este celalalt „eu”,  pe care il urasc in aceeasi masura in care il iubesc, acel „eu” care ma tine captiva, dar care ma si elibereaza, scotandu-ma din anonimat si fara de care nu am fi impliniti…”

AURA este unul dintre cele mai curajoase proiecte muzicale de pe scena muzicii rock din Romania. Noua piesa vorbeste brutal de sincer despre frumosul si uratul din oameni, despre imaginea pe care o proiectam celorlalti, dar care nu este intotdeauna in concordanta cu trairile noastre interioare.

Single-ul „Tomboy” a fost compus de Mihai Danciulescu pe versurile Aurei Danciulescu, de productia piesei ocupandu-se Manu Savu.

Videoclipul a fost realizat de Aerial Dreams.

AURA – Tomboy (official video):

Asculta „Tomboy” in exclusivitate pe Deezer:

http://umusic.ly/tomboy.deezer

Mai multe pe:

https://www.facebook.com/auramusic

http://www.auramusic.co/

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*