Avenged Sevenfold vor sa impresioneze prin prestatia live

Nimic nou pe frontul de Vest cand vine vorba despre formatia americana Avenged Sevenfold.

Cu ocazia celui mai mare turneu organizat in Regatul Unit, membrii formatiei au discutat cu jurnalistii de la MetalHammer Magazine despre cum isi doresc ei sa arate un show de nota 10 marca A7X.

Zacky Vengeance a marturisit fanilor ca de multe ori si-a simtit activitatea de artist ca fiind o rutina plictisitoare, dar spune acesta, trupa a capatat o cu totul alta viziune.

„Timpul petrecut pe scena reprezinta, mai mult ca sigur, cele mai bune momente ale zilei
Speram ca nu suntem ultimii muzicieni care-si doresc un show grandios, nebunesc, de top” a adaugat chitaristul Synyster Gates.

Cu asta am crescut, cu formatii ca Maiden sau Metallica si chiar sper sa nu fim noi o specie pe cale de disparitie.”

„Vrem sa innebunim copiii, sa-i innebunim la fel precum am fost si noi innebuniti la varsta lor prin muzica si show-uri super faine. Muzica metal ar trebui sa fie caracterizata astfel: spectaculoasa, dramatica si incitanta. Cand oamenii investesc timp si bani pentru a veni sa ne vada, noi suntem datori sa le oferim cea mai tare seara din viata lor.”

In mod cert, Avenged Sevenfold nu sunt pe cale de disparitie. Acum o luna, cei din Trivium au declarat presei ca si-ar dori un show cu la fel de multe efecte pirotehnice precum membrii formatiei Rammstein.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*