Blind Guardian, headlineri la „Metal Hammer Awards”, Germania

345 vizualizări

Formatia BLIND GUARDIAN este headliner in cadrul prestigioaselor premii Metal Hammer Awards care au loc la Berlin, pe data de 12 septembrie 2014.

Gazda show-ului este celebra interpreta Doro Pesch, alaturi de Martin Keisci, un iubit cantaret german.

Mai mult, fanii insisi pot alege set-list-ul grupului din seara ceremoniei. Voturile pot fi oferite AICI.

Blind Guardian va canta in Romania, la Bucuresti, la Arenele Romane, in cadrul evenimentului „Romanian Rock Meeting”, care are loc pe data de 17 mai 2015.

Dupa ce fanii au avut ocazia sa vada concertele formatiilor Pain of Salvation (2011) si Apocalyptica (2012), evenimentul „Romanian Rock Meeting”, „responsabil” pentru aceste showri exceptionale, revine in 2015 cu o noua editie, cea de-a treia!

„Romanian Rock Meeting 2015” se va desfasura la Arenele Romane si aduce in prim-plan concertul iubitilor metalisti de la BLIND GUARDIAN, dar melomanilor li s-au pregatit si alte surprize, asa ca acestia trebuie sa stea cu ochii in patru dupa noi nume anuntate!

Show-ul Blind Guardian va avea loc pe data de 17 mai 2015 si, pe langa apreciatii germani, vor mai urca pe scena si alte trupe, ce vor fi anuntate in perioada urmatoare.

Editia din 2012 a „Romanian Rock Meeting”, ce i-a avut headlineri pe finlandezii de la Apocalyptica, a fost filmata in totalitate -in format HD-, de catre TVR.

Amanunte despre bilete vor fi disponibile in scurt timp!

https://www.facebook.com/RomanianRockMeeting .


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*