Castiga o invitatie dubla la concertul Citizens! din Club Colectiv, Bucuresti

362 vizualizări

Maximum Rock Magazin si Club Colectiv va ofera ocazia sa luati parte la un concert exceptional!

Este vorba despre CITIZENS!, care vor canta in data de 29 mai 2015, in Club Colectiv din Bucuresti.

Castigati o invitatie dubla la show urmand pasii de mai jos:

– Dati SHARE postarii de dupa ACEST LINK
– Scrieti un comentariu cu titlul piesei favorite semnate de Citizens!

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti, via Random.org.

CASTIGATOR:

In urma tragerii la sorti, castigatorul desemnat este TUDOR TOMESCU. Felicitari Tudor!

***************

 Electro-pop irezistibil ce imbina disco-ul anilor ’70 cu synth-pop-ul anilor ’80 – londonezii de la Citizens! revin la Bucuresti in data de 29 mai la clubul Colectiv pentru promovarea celui mai nou album al trupei, European Soul.

La aproape trei ani de la lansarea albumului de debut si totodata de la prima aparitie pe o scena romaneasca, Citizens! se afla in pragul lansarii noului lor material discografic, European Soul, programat pentru 13 aprilie. Primele piese lansate de pe acest album, Lighten Up si Waiting for Your Lover, sunt adevarate imnuri inchinate muzicii pop. Facand referire la acest gen, membrii trupei considera ca ”pop nu este un cuvant murdar, ci dimpotriva, este unul sfant”. Despre Citizens!, Alex Kapranos, solistul celebrei trupe Franz Ferdinand si totodata producatorul primului album Citizens!, a declarat ca ”intr-un deceniu sunt doar trei sau patru trupe care conteaza cu adevarat. Citizens! imi suna ca una dintre ele.”

Vorbind despre conceptul noului album, solistul trupei, Tom Burke, explica: ”Albumul este o declaratie de dragoste pentru Europa…Noi visam la un spirit unificat si plin de speranta care nu se teme de cei de pe margine. Titlul este mai mult ideologic decat politic si sugereaza ideea de unitate, de incluziune; dezvaluindu-si latura emotionala, oamenii se apropie unii de ceilalti. Cele mai bune petreceri sunt cele la care toata lumea este invitata.”

Noi va invitam pe toti la petrecerea semnata Citizens! de la Bucuresti, ce va avea loc vineri 29 mai 2015, in clubul Colectiv (Str. Tabacarilor nr. 7, Sector 4, fosta fabrica Pionierul). Biletele la concert au pretul de 55 lei. In seara evenimentului, la intrarea in club, biletele vor costa 65 lei. Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim: online la www.eventim.ro si in magazinele Domo, Germanos, Orange, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas. Biletele pot fi comandate si telefonic la nr. 1951.

Facebook Event


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*