Babymetal lansează un nou single Monochrome

Babymetal band oct 2022
Babymetal band oct 2022

Trupa japoneză de pop-metal Babymetal a lansat videoclipul oficial (cu versuri) pentru Monochrome. Este cel de-al doilea single de pe viitorul album conceptual The Other One, care va fi lansat pe 24 martie.

Anul trecut, Babymetal a fost „sigilat” de lume după o călătorie de succes de 10 ani. În aprilie 2022, proiectul de restaurare The Other One a început să recupereze trupa într-o lume virtuală numită Metalverse. Un total de 10 melodii au fost descoperite în cadrul proiectului de restaurare The Other One. Fiecare melodie reprezintă o temă unică bazată pe 10 lumi paralele separate, pe care le-au descoperit.

Una dintre ele este Cavalry, iar primul single al LP-ului, Divine Attack, se concentrează pe această temă. Ca și cum acest cântec ar fi un indiciu în viitor, făcând aluzie la o cavalerie care se pregătește pentru următoarea lor luptă, apare un nou sentiment de putere nu numai din sunet, ci și din versurile care au fost scrise de Su-Metal pentru prima dată.  În plus, vizualizatorul oficial include cut-uri nemaivăzute până acum ale membrilor din The Other OneBlack Box — și transmite puterea și dinamismul piesei. Cinci single-uri digitale pre-lansare vor fi disponibile în întreaga lume pentru descărcare și streaming, fiecare fiind programată să fie lansată în octombrie, noiembrie, ianuarie, februarie și martie.

Babymetal va reveni oficial în ianuarie anul viitor la Makuhari Messe International Exhibition Hall. Ulterior, se vor alătura, de asemenea, trupei suedeze Sabaton în turneul lor în Europa în aprilie 2023.

Babymetal s-a format în 2010. Misiunea lor a fost să unifice lumea prin crearea unei fuziuni între heavy metal și genul pop japonez. Muzica lor conține un amestec uimitor de pop electronic, rock alternativ și industrial și este îmbunătățită de heavy metal rapid. Spectacolele lor live sunt spectacole vizuale și sonore inovatoare și epice. Babymetal a continuat să călătorească pe calea metalului odată cu lansarea internațională a celor trei albume ale lor. Spun povestea puternicului Fox God și a curajoșilor săi războinici metal.

O carte despre primii zece ani ai trupei, Bessatsu Kadokawa Souryoku Tokushuu, a fost lansată în Japonia în octombrie 2020. Conține un interviu lung cu Su-metal și Moametal, precum și povești neauzite până acum de la producătorul trupei Kobametal. Poveștile prezintă istoria de un deceniu a trupei, fotografii făcute din emisiuni live, o discuție între Demon Kakka și Kobametal și multe altele.

Cel de-al treilea album de studio, Metal Galaxy, a apărut în octombrie 2019 prin earMUSIC/Edel. Continuarea Metal Resistance din 2016 s-a bazat pe conceptul The Odyssey Of Metal Galaxy.

În 2018, Babymetal a anunțat plecarea lui Yuimetal, unul dintre membrii trio-ului de bază al grupului japonez. Ea a părăsit trupa, explicând într-o declarație că va continua să urmeze o carieră solo ca Mizuno Yu.

Babymetal-monochrome
Babymetal-monochrome


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*