Basistul Iron Maiden pune la dispozitia fanilor albumul sau solo

Basistul/fondatorul Iron Maiden, STEVE HARRIS, ofera fanilor sansa de a asculta albumul de debut intitulat „British Lion” care este disponibil pentru streaming la MetalHammer.co.uk.
„British Lion” va fi lansat in SUA pe 25 septembrie prin Universal Music Enterprises (UMe). Mixat de Kevin Shirley – care si-a lasat amprenta asupra unor trupe precum Iron Maiden, Led Zeppelin, Journey sau Rush – albumul ni-l infatiseaza pe Harris langa vocalistul Richard Taylor, chitaristii Graham Leslie si David Hawkins si bateristul Simon Dawson, prezentand o latura diferita a viziunilor muzicale ale basistului.
Intrebat de unde a venit impulsul pentru „British Lion”, Harris a raspuns revistei Classic Rock: „Totul a inceput cand Graham Leslie a venit la mine cu o caseta de melodii si i-am spus ca suna foarte bine si ca voi incerca sa-i ajut trupa sa faca ceva. Am ajuns in final sa le fiu manager, sa le produc materiale si sa scriu cu ei, cu toate ca am pastrat aceasta chestiune secret, mergand pana la punctul in care existau chiar si unii colegi care nu stiau ce fac. Oricum, in momentul in care formatia a intrat in impas m-am gandit ca ‘Ei bine, trebuie sa fac ceva in privinta asta’ pentru ca stiam ca piesele erau atat de puternice.„.
El a continuat, „De-a lungul anilor am tinut legatura cu Richie si Graham, iar apoi Richie a lucrat cu un alt chitarist pe nume David Hawkins, care este un talent real si astfel am inceput sa compunem impreuna. Asa ca pe album sunt sase piese scrise cu Richie si David, una doar cu mine si Richie iar la restul am contribuit eu, Richie, Graham si cativa baieti care au fost pe aproape la momentul respectiv.„.
Tracklist-ul „British Lion”:
01. This Is My God
02. Lost Worlds
03. Karma Killer
04. Us Against The World
05. The Chosen Ones
06. A World Without Heaven
07. Judas
08. Eyes Of The Young
09. These Are The Hands
10. The Lesson


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*