Beethoven Crisis cântă alături de Aeon Blank la București

148 vizualizări

Joi, 16 iulie 2020, Aeon Blank va lansa oficial noul videoclip intitulat „Irelevant”. Invitati în deschidere sunt Beethoven Crisis, o trupă de rock alternativ cu influențe de blues și funk, este invitată în deschiderea acestui eveniment.

Evenimentul va avea loc pe terasa Quantic din București, începând cu ora 20.00 (accesul publicului se va face începând cu ora 19.00) și este unul special ce va respecta toate normele impuse de autorități pentru această perioadă în care este recomandată distanțarea socială.

Aeon Blank – IRELEVANT (teaser)

🔥🔥🔥A sign of the things to come! 🔥🔥🔥Vă așteptăm pe 16 iulie în Quantic la lansarea oficială a videoclipului, pentru care am pierdut multe nopți de lockdown și nu numai. 😍😍😍 Primul videoclip Aeon Blank animat! Și primul videoclip creat integral de al vostru și al nostru, Emil Luca 🤓event>>> Aeon Blank – lansare videoclip „Irelevant” / Club Quantic, Buc.

Gepostet von Aeon Blank am Freitag, 10. Juli 2020

Piesa „Irelevant” a fost realizată în colaborare cu Mihai Andrei Ionuţ, solistul trupei Breathelast. Aceasta este cel de-al treilea single extras de pe ultimul album al trupei, „Dystopia”. „Irelevant”, ca şi restul albumului din care face parte, are un mesaj politic, condamnând comunismul şi „corectitudinea” politică. Este a doua piesă a trupei în limba română, după „Fluturi albi”, lansată în toamna anului trecut. Videoclipul piesei, o animație suprarealistă şi încărcată de metafore vizuale, este realizat de Emil Luca, solistul trupei.

Bilete, disponibile într-un număr limitat de 120 bucăți, la prețul de 25 lei, sunt disponibile prin www.AmBilet.ro.
Eveniment FB: https://www.facebook.com/events/745030749399155/

Reamintim că „Dystopia” a fost lansat oficial pe 23 octombrie 2019 (via Universal Music Romania), printr-un concert în Club Quantic din București.

Aeon Blank - Dystopia - CD - eMAG.ro

Hate Speech
Lolita
Edelweiss
House Of Glass
Plastic Prophet
Propa Gandhi
Millennials
I Wish I Had A Gun
Irelevant
The Beautiful Ones
Tears In Moscow
Dystopia
Only Our Enemies Leave Roses
Fluturi Albi
The Second Coming

Aeon Blank înseamnă:
Emil Luca – voce și chitară
Sebastian Nazarevscky – chitară
Adrian Popescu – bas
Alexandru Grăjdeanu – violoncel
Florina Popescu – tobe

Contact Aeon Blank:
aeonblank@yahoo.com
www.facebook.com/AeonBlank
Follow on Spotify: http://smarturl.it/aeonblankspotify
Follow on Youtube: https://smarturl.it/AeonBlankYoutube


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*