Blind Guardian a dezvăluit coperta noului album, „Legacy Of The Dark Lands”

Blind Guardian

Al unsprezecelea album de studio Blind Guardian va fi disponibil începând cu 1 noiembrie 2019 via Nuclear Blast, iar acum formația a dezvăluit și artwork-ul pentru copertă, realizat de Gyula Havancsák, artist care a colaborat cu formații ca Arkona, Annihilator, Kreator, Accept, Stratovarius, Tys, Ensiferum sau Destruction.

„Coperta realizată de Gyula se potrivește perfect proiectului nostru și consider că e adevărată operă de artă,” spune vocalistul Hansi Kürsch. „Atenția lui la detalii și iubirea pentru acestea e incredibilă, iar abilitatea lui de a vedea în spatele poveștilor complexe și de a le reproduce prin artă e senzațională. Suntem mai mult decât fericiți de când a reușit să capteze atmosfera muzicii noastre. E o potrivire perfectă.”

„Legacy Of The Dark Lands” e un album orchestral și continuă cartea lui Markus Heitz, scriitorul preferat al lui Hansi, care a fost de acord să colaboreze la acest proiect alături de Blind Guardian, el însuși fiind fan și ascultând în timp ce scrie.

Ideea acestui proiect a prins rădăcini în mințile chitaristului Andre Olbrich și vocalistului Hansi Kursch în anii ’90, când formația începuse să integreze elemente orchestrale în piese. „E incredibil că după 20 de ani putem să ducem la capăt acest proiect,” spune vocalistul. „Fiecare piesă te face să descoperi lumi spectaculoase și are propria poveste. Cu acest album, cel mai mare vis creativ al nostru devine realitate.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*