Black Stone Cherry, mesaj pentru fanii din România

Să ne gândim că tu, cititorule, nu ești român. Ești, să zicem, american. Nu prea ai auzit așa mult de România, dar ai auzit de Dracula, care-i din Transilvania, care-i în România. Care-i prima ta reacție când ai ocazia să vizitezi România?

DRACULA, O SĂ MERG SĂ-I DAU CU USTUROI ÎN CAP!

Glumim. Adică, evident că asta ai face, dar glumim.

Americanii din Black Store Cherry sunt nerăbdători să ne viziteze și să ne cânte pe 9 iulie 2019 @ Quantic, București, iar faptul că noi suntem „oamenii lui Dracula” e doar un bonus.

Într-un mesaj video trimis echipei Maximum Rock, toți membrii trupei sunt extrem de încântați să vină la noi și expresia potrivită pentru a le descrie fețele e „toată un zâmbet”. Puteți vedea mesajul și entuziasmul lor în videoclipul de mai jos:

Reamintim că formația americană de hard rock, Black Stone Cherry vine în premieră în România, pe data de 9 iulie la București, în Club Quantic.

Trupa Black Stone Cherry a luat naștere în 2001, în Edmonton, Kentucky, fiind formată din Chris Robertson (chitară și voce), Ben Wells (chitară și voce), Jon Lawhon (bas) și John Fred Young (tobe).

Până în prezent, Black Stone Cherry are la activ șase albume de studio, îi regasim foarte des în topurile britanice şi împărțind deseori scena cu formatii de renume, printre care Def Leppard, Lynyrd Skynyrd, Bad Company, Mötorhead și ZZ Top.  Despre ultimul album, care poartă numele “Family Tree”, chitaristul grupului, Ben Wells, susține că: „Am lovit o scânteie creativă și am atins un spirit și un foc pe care nu le-am mai întâlnit până acum„. Toboșarul John Fred Young adaugă: „Family Tree” prezintă toate influențele noastre muzicale colective și modul în care le-am luat pe acestea pentru a crea ceva care este cu adevărat unicul nostru Rock’n’Roll sound din America de Sud„.

Biletele pentru concertul din data de 9 iulie 2019 se pot achiziționa exclusiv pe AmBilet.ro la următoarele prețuri:

  • 49 lei – Earlybird – Sold Out!
  • 59 lei – Presale (preţ până pe 08 iulie, inclusiv)
  • 70 lei – Acces (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)

Un eveniment organizat de Promusic Events și Maximum Rock România. Recomandat de Rock FM.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*