Billie Joe Armstrong recapitulează showurile Green Day din anii 90

559 vizualizări

Fiecare dintre noi ne-am zguduit măcar o dată în viață pe „American Idiot” și ne-am dat foarte răniți ascultând „Boulevard of Broken Dreams” și „Wake Me Up When September Ends”.

Pentru cei care acum avem undeva până în 25 de ani, Green Day face parte din trupele pe care le ascultam în „perioada de început”, probabil înainte de Metallica sau AC/DC.

Na, nu toți am avut părinți rockeri și a trebuit să ne descurcăm cum am putut, sărind de la pop-rock la punk-rock, apoi de la punk-rock la ceva chestie ciudată cu țipete pe care oricum nu o înțelegeam, dar eram atrași de ea, abia după aia auzind de nume mari ca Metallica, Slayer, Black Sabbath sau Led Zeppelin ca să începem și noi să fim „rockeri adevărați”, cum ar zice unii.

De fiecare dată e șocant să auzi că Green Day e o trupă cu peste 30 de ani la activ. Când auzi Green Day parcă îți vine să zici că s-au format probabil undeva între anii 1997 și 2003, dar nu în ’86, ținând vreo trei ani numele de Sweet Children. Șoc și groază, nu?

Pentru a recapitula acești ani, vocalistul Billie Joe Armstrong a început să posteze online clipuri de la concerte foarte vechi ale trupei, unele primite de la fani, alături de descrieri și amintiri. Vezi mai jos despre ce e vorba:

Anul trecut, într-un live pe Instagram, Armstrong a spus că scrie piese noi pentru Green Day. Ultimul album a fost lansat în 2016 sub numele „Revolution Radio” și știm că trece ceva timp de la o lansare la alta, deci… nu putem decât să sperăm că noul material va apărea cât mai repede.

Vocalistul Green Day a cerut fanilor să îi trimită videoclipuri vechi dacă au, deci fiți pe fază pentru noi amintiri postate online pe contul său de instragram.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*