Niklas Sundin (Dark Tranquillity) a semnat cu Argonauta Records pentru proiectul său solo

171 vizualizări

Mitochondrial Sun, proiectul solo al chitaristului Niklas Sundin, face acum parte din portofoliul Argonauta Records, o casă de discuri din Italia. Albumul de debut se va lansa la începutul anului 2020.

Niklas e unul dintre membrii fondatori Dark Tranquillity alături de Anders Jivarp și Mikael Stanne și, evident, chitaristul formației de 30 de ani. După mai bine de 10 albume alături de trupă, Sundin se avântă pe alte tărâmuri muzicale cu Mitochondrial Sun.

Îmi face plăcere să anunț că albumul de debut al proiectului meu, Mitochondrial Sun, se va lansa via Argonauta Records anul următor. Se lucrează la album de mult, câteva bucăți datând chiar din anii 90. O să fie minunat să-l văd ieșit în lume, spune Sundin.

Din punct de vedere muzical, albumul Mitochondrial Sun e în mare parte instrumental și are în componență bucăți de la atmosferic tribal la sunete futuristice SF. Bineînțeles, vor exista și invitați speciali, printre care Martin Brändström (clăparul din Dark Tranquillity) și Annika Blomfeldt, cunoscută pentru talentul său nemaipomenit la violoncel. Albumul a fost mixat și masterizat de Anders Lagerfors la Nacksving Studio din Gothenburg, Suedia.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*