Alissa White-Gluz, vocea din spatele unui caracter din jocul video Gears 5

445 vizualizări

Ce-i cu metaliștii ăștia și aparițiile lor în jocurile video, vă întrebați? Cine știe, poate e ceva standard: asculți metal, automat tre să-ți placă și niște jocuri sau să apari în ele. Korn au avut concert live într-un joc, vocalistul Avenged Sevenfold are propriul caracter în alt joc, Rammstein sunt pe coloana sonoră la altul… iar alt joc e metal pur (Doom, la tine mă refer).

Dacă vă închipuiți că vocea Alissei a fost aleasă pentru a reprezenta ceva domniță la ananghie, ceva regină sau luptătoare, s-ar putea să vă înșelați. În Gear 5, Alissa White-Gluz își împrumută vocea unui nou Swarm Hunter, caracter care nu arată tocmai ca Afrodita, să zicem.

Vocalista Arch Enemy e cunoscută atât pentru growlurile agresive, dar și pentru o voce clean impecabilă, chestie care a șocat noii săi fani odată ce colaborarea cu Kamelot a fost finalizată și piesa „Liar Liar” a fost lansată.

Gears 5 se lansează oficial pe 10 septembrie, însă jucătorii de Xbox care beneficiază de un Xbox Game Pass Ultimate și sunt extrem de curioși de cum sună vocea Alissei în lumea Gears of War, pot juca mai devreme cu 4 zile pentru $2.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*