Blackhawk Security va protejeaza la Maximum Rock Festival!

Organizatorii festivalului MAXIMUM ROCK isi doresc ca fanii si formatiile de la concertele noastre sa fie in perfecta siguranta.

Tocmai de aceea am apelat la serviciile uneia dintre cele mai profesioniste si moderne firme de security din tara, Blackhawk Security, pentru a asigura paza si protectia in cadrul evenimentului metal al toamnei in Romania, „Maximum Rock Festival 2013”.

De-a lungul timpului, Blackhawk Security s-a impus ca o firma de top in domeniul sau, asigurand ordinea, paza, protectia si buna organizare a lucrurilor la cele mai prestigioase si importante evenimente din tara.

Blackhawk Security a fost infiintata in 2009 si este una dintre putinele companii de paza si protectie care s-a implicat si a inteles ce inseamna siguranta publicului si a artistilor in cadrul unui eveniment.

Firma garanteaza pentru profesionalismul si inaltul nivel de pregatire al agentilor sai. 

image

Blackhawk Security a inteles ca unul dintre cele mai importante lucruri la un concert sau la orice fel de eveniment este comunicarea intre agenti, public, organizator si artisti, reusind sa rezolve din timp si in mod eficient situatii problematice. 

Andrei Irode, head of security la Blackhawk, ne spus cateva cuvinte despre semnificatia colaborarii firmei cu unul dintre cele mai asteptate evenimente metal ale anului 2013:

„Maximum Rock Festival este cu siguranta unul dintre marile evenimente din aceasta toamna, un eveniment dupa parerea noastra foarte indraznet prin prezenta atator formatii mari in line-up, un proiect inedit mai ales pentru Bucuresti si intr-o locatie indoors. Pentru noi este o mare bucurie ca asemenea initiative incep sa se inmulteasca in Romania si abia asteptam sa ne revedem cu voi, ascultatorii de muzica buna. Suntem convinsi ca veti veni in numar mare pentru a sustine miscarea rock!

Maximum Rock Festival se adauga la o lista lunga de evenimente la care am colaborat cu partenerii nostri de la Promusic Event & Maximum Rock, colaborare ce se deruleaza in cele mai bune conditii deja de mai bine de doi ani si jumatate. Suntem onorati ca munca noastra este apreciata, iar beneficiarii directi ai acestei bune colaborari sunteti voi, participantii la eveniment! Va asteptam la Turbohalle pe 25 si 26 octombrie!”

image1
 

Asadar, sunteti asteptati pe 25 si 26 octombrie la event-ul „greu” al sezonului, si nu numai.

Turbohalle va fi intesat de metalisti dedicati veniti sa asculte cele mai importante si interesante trupe ale
momentului: My Dying Bride, The 69 Eyes, Leaves’ Eyes, Samael, Atrocity, White Walls, Dirty Shirt, God The Barbarian Horde, Psycho Symphony, Vespera, Goodbye To Gravity si Abigail.

*************
Reamintim ca MAXIMUM ROCK FESTIVAL revine in 2013 cu o editie INDOOR ce se va desfasura in perioada 25-26 octombrie 2013, in Turbohalle din Bucuresti

Pe langa concerte, evenimentul va gazdui si alte activitati adiacente, dar si un mare targ de produse rock, unde cei prezenti isi vor putea achizitiona de la tricouri la reviste si alte accesorii rock.

Biletele si abonamentele se pot achizitiona deja din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro).O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.

Bilete pentru o singura zi:
90 lei: pana la data de 30 septembrie
100 lei: in perioada 1 – 24 octombrie
115 lei: pentru ziua de 25 octombrie
125 lei: pentru ziua de 26 octombrie

Abonamente individuale:
145 lei: pana la data de 4 septembrie
160 lei: in perioada 5 – 30 septembrie
175 lei: in perioada 1-24 octombrie
200 lei: in perioada 25-26 octombrie

*****************
Organizatori: Promusic Events & Xlab Solutions
Eveniment recomandat de: Maximum Rock si sustinut de Ciuc Premium
Producator: Nelu Brindusan
Contact: festival@maximumrock.ro


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*