Bodark va invita la prima editie a show-ului „We Are The Alternative”!

A mai ramas doar o saptamana pana la evenimentul dedicat muzicii alternative, „We Are The Alternative”, care va avea loc pe data de 9 octombrie 2014, in Club Colectiv, din Bucuresti.

In cadrul acestui show, vor urca pe scena patru formatii emblematice pentru scena alternativa din Romania: Changing Skins, Up To Eleven, Bodark si White Ash.

Formatiile vor sustine recitaluri speciale si le vor dezvalui surprize fanilor prezenti la eveniment!

„We Are The Alternative” este un eveniment periodic, marca Maximum Rock & Promusic Events, si aspira sa scoata la lumina cei mai valorosi artisti alternativi din Romania!

Deoarece acestia reprezinta, de fapt, viitorul muzicii autohtone, este nevoie de o platforma solida de promovare, prin care publicul sa ajunga sa cunoasca adevaratele valori ale scenei locale.

 Bodark Band Photo

Dupa ce formatiile Changing Skins si Up To Eleven au vorbit despre importanta sustinerii evenimentelor dedicate muzicii alternative, a venit si randul celor din Bodark sa isi exprime parerea. Afla ce cred trupetii despre „We Are The Alternative”!

Program „We Are The Alternative”:

Open-doors: 19:30. Prima formatie va urca pe scena la ora 20:00 iar evenimentul ia sfarsit la ora 23:30.

Pretul unui bilet este de 15 lei. Biletele pot fi procurate doar in ziua evenimentului, de la intrarea in Club Colectiv.

Facebook Event


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*