Breathelast – „Buried” (videoclip nou)

Bucureștenii de la BREATHELAST au publicat un nou videoclip pentru piesa „Buried”. Acesta poate fi vizionat mai jos.

Piesa din videoclip este extrasă de pe discul „Split It Out”, realizat în colaborare cu cei de la Cap de Craniu. Materialul video a fost realizat de Anya Dimitrov și Vladimir Ivanov, iar piesa a fost mixată și masterizată de Marius Costache (Studio 148).

Legat de acest nou videoclip, trupa a declarat: „Clipul pentru Buried a apărut că o invitaţie la joacă şi imagine, by BlueCat Studio, încercând să exprimăm tentativă de a ne apropia de stele în timp ce ne îngropăm unii pe alţii, urcându-ne pe cei care cad doar pentru a prinde o speranţa în lumina ce ne ignoră. În acelaşi timp, Buried aliniază toate eforturile noastre la concluzia reală a finalului, în faţă căruia stăm cu toţii, mai devreme sau mai târziu, dar mereu singuri. Poliţia şi vecinii sălii noastre de repetiţii au asigurat bună desfăşurare a filmărilor, atât prin înţelegere (din partea Poliţiei) cât şi prin paranoia de Duminică (din partea vecinilor). Ne deranjează lucruri atât de mici, încât considerăm deja că ne îngropăm cu superficiale griji şi frici, doar că să nu ajungem la cele care respiră gigant în jurul noastru şi sunt gata să ne strivească sub urmările imediate ale ignoranţei noastre preocupate”.

Vă reamintim că Breathelast se pregătește să lanseze albumul de debut, care se va intitula „All Of This Amounts To Exactly Nothing / Until You Throw It All Away” și care va conţine 14 piese, dintre care 12 în limba engleză şi două în limba română.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*