Kamelot, un nou nume confirmat la Maximum Rock Festival 2016

Asa cum deja a fost anuntat, MAXIMUM ROCK FESTIVAL revine in 2016 cu o noua editie in perioada 14-15 octombrie la Arenele Romane din Bucuresti!

Dupa ce au fost anuntate primele formatii: MOONSPEEL (Portugalia), IN MOURNING (Suedia) si VOTUM (Polonia), a venit momentul sa anuntam participarea formatiei KAMELOT (SUA) in cadrul editiei din acest an a festivalului.

Pentru a veni in sprijinul fanilor formatiei Kamelot, au fost suplimentate biletele la pretul promotional de 99 RON cu inca 250 de bucati. Reamintim ca dupa epuizarea acestui lot de bilete. urmatoarele vor avea valoarea de 115 RON, iar in perioada festivalului 135 RON. Acestea se pot achizitiona online (print & home) de la www.AmBilet.ro sau in format fizic, din reteaua Eventim.ro (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas).

Un bilet este valabil pentru toata perioada festivalului!

Ticketele VIP se achizitioneaza separat si sunt valabile numai insotite de un bilet (indiferent de pretul la care a fost achizitionat) si au valoarea de 179 RON. Sunt disbonibile un total de 50 bilete VIP doar online (print & home) de la www.AmBilet.ro.

www.maximumrockfestival.ro
www.facebook.com/MaximumRockFestival

KAMELOT (SUA)
Cu un concept inspirat din Legenda Regelui Arthur şi o muzică maiestuoasă şi complexă, Kamelot este unul dintre cele mai importante grupuri de power metal ale momentului. Americanii, grupaţi în jurul chitaristului şi orchestratorului Thomas Youngblood, au pornit în căutarea Sfântului Graal în 1991, însă au lansat primul album, „Eternity”, abia după patru ani. Până la sfârşitul secolului aveau deja patru discuri şi, în ciuda unor importante schimbări de componenţă, nucleul de bază rămăsese neschimbat. Turneele prin toată lumea i-au făcut cunoscuţi şi apreciaţi în rândul publicului iubitor de metal şi melodie, iar albumul conceptual „Black Halo” (2005), inspirat din marea creaţie dramatică „Faust” a lui Johann Wolfgang Goethe le-a oferit de-a lungul timpului ocazia să colaboreze cu artişti precum Snowy Shaw sau Alissa White-Gluz, în rolul diferitelor personaje ale dramei. În 2011 solistul vocal Roy Khan a părăsit trupa al cărei colaborator fidel fusese timp de ani de zile, iar în locul său a sosit Tommy Karevik, unul dintre cei mai apreciaţi frontmani ai zonei power-progressive.

Anul 2015 le-a adus celor de la Kamelot lansarea albumului „Haven” (Napalm Rec), – clasat pe locul 6 in US Independent Albums /Billboard – cu noi colaborări de marcă: Charlotte Wessels (Delain), Troy Donockley (Nightwish) si Alissa White-Gluz (Arch Enemy). Un an mai târziu, americanii vor cânta pentru prima dată la Bucureşti, într-un spectacol ce se anunţă de zile mari.
A nu se rata!

Componenta:
Thomas Youngblood – chitara
Casey Grillo – baterie
Oliver Palotai – clape
Sean Tibbetts – chitara bas
Tommy Karevik – vocal

Discografie:
Eternity (1995)
Dominion (1997)
Siége Perilous (1998)
The Fourth Legacy (1999)
Karma (2001)
Epica (2003)
The Black Halo (2005)
Ghost Opera (2007)
Poetry for the Poisoned (2010)
Silverthorn (2012)
Haven (2015)

http://www.kamelot.com
www.facebook.com/kamelotofficial

Eveniment sustinut de Ciuc si recomandat de Rock FM.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*