Roy Khan (ex-Kamelot) s-ar putea întoarce în industria muzicală

2.450 vizualizări

Mulți dintre voi s-ar putea să îl recunoașteți pe Roy Sætre Khantatat, „Roy Khan” ca și fostul solist al trupei norvegiene Conception sau ca fost membru al formații americane KAMELOT. După ce în anul 2011 a părăsit industria muzicală datorită unei boli și a unor problemelor de anxietate, Roy s-a transformat într-un credincios desăvârșit, încât a devenit un membru marcant al unei mici comunități creștine din Norvegia.

Lucrurile s-au mai schimbat și, potrivit unui website din Norvegia, se pare că fostul artist (foto jos) s-ar putea întoarce la fosta sa pasiune, muzica rock.

„Roy a reușit să creeze o legătură unică între tineri și biserică, iar contribuția sa a fost onorată de respect reciproc. Pastorul Lande Johansen a remarcat angajamentul pe care Roy l-a arătat față de cei de la Moss Frikirke prin a folosi skate park-ul din apropiere pentru a realiza întâlniri între biserică și skaterii din oraș”.

„Multe persoane îl știu pe Roy ca un muzician talentat și ca un artist desăvârșit. La început am fost sceptici cu privire la cariera sa în muzica rock, dar vocea pastorului a fost cea care ne-a convins. Roy face parte în continuare din comunitate și va trăi în continuare cu familia în Moss. Acum, acesta se întoarce să devină muzician, dar casa spirituală rămâne Moss Frikirke .”

Va rămâne de văzut dacă Roy va decide să cânte din nou muzica și piesele care l-au consacrat în trecut ca una dintre cele mai puternice voci din scena de power metal contemporană.

Vă reamintim că trupa de progressive power metal KAMELOT va urca pe scena MAXIMUM ROCK FESTIVAL în data de 14 octombrie la Arenele Romane din București.

Abonamentele se pot cumpăra online pe pe www.AmBilet.rowww.IaBilet.ro, dar și în rețeaua Eventim.ro (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo și librăriile Cărturești și Humanitas) la prețul de 115 lei, urmând ca în perioada următoare să coste 125, respectiv 135 lei în timpul festivalului.

roykhan16

(Roy Khan – dreapta – alături de un gurp de tineri din Moss Frikirke)


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*