Bruce Dickinson uluiește un întreg auditoriu cu vocea sa

Bruce Dickinson
Bruce Dickinson

Solistul Iron Maiden, Bruce Dickinson, uluiește un întreg auditoriu cu o versiune a cappella a piesei „Road to Hell” în timpul unui fan meeting din 23 februarie la Stafford Center din Houston, Texas.

Dickinson este considerat unul dintre cei mai cunoscuti muzicieni din lume. În afară de deceniile petrecute în spectacole de înalt nivel cu IRON MAIDEN, Bruce a trăit și o existență extraordinară în afara scenei. Un adevărat erudit, realizările sale includ: pilot și căpitan de companie aeriană, antreprenor de aviație, producător de bere, vorbitor motivațional, scenarist de film, romancier publicat de două ori și autor de bestselleruri Sunday Times, prezentator radio, actor TV, comentator sportiv și jucător de scrimă -doar pentru a numi câteva.

„Road To Hell” a apărut inițial pe cel de-al patrulea album solo al lui Bruce, „Accident Of Birth”, care a fost lansat în 1997, prin sub-labelul Castle Communications Raw Power în Marea Britanie și CMC International în SUA. Pe lângă faptul că este a doua colaborare a lui Dickinson cu chitaristul/ producătorul Roy Z, LP-ul a marcat o reuniune între Dickinson și fostul chitarist de la IRON MAIDEN, Adrian Smith; atât Dickinson, cât și Smith aveau să se întoarcă mai târziu la fosta lor trupă la începutul anului 1999.

Puteți viziona mai jos clipul video:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*