Bucharest Metal Nights revine in Club Fabrica

Dupa o pauza de mai bine de 4 ani, cel mai prolific festival de metal underground din Romania, BUCHAREST METAL NIGHTS, revine pe 28 februarie in Fabrica cu edtia numarul 9 si un lineup compus din 4 trupe romanesti cu ani grei pe scena metalului autohton.
 
Asa ca, joi, in ultima zi a lunii februarie ii veti putea vedea live la Fabrica pe:
GOTHIC (doom/death metal)
Una din formatiile de top ale scenei metal din Romania, peste 400 de concerte la activ, reprezentanta a Romaniei la Wacken 2012, Gothic se intorc la Bucuresti unde vor prezenta piese de pe noul album, un mix in stilul consacrat intre sonoritati doom, death si black metal, un sound concentrat in special pe sectia ritmica atat de esentiala pentru a transpune puterea acestei formatii. Nu este deloc un secret faptul ca Gothic este si ramane unul din cele mai puternice nume metal din Romania!
L.O.S.T. (death metal)
Un alt nume consacrat al scenei romanesti, a treia participare a grupului bucurestean la serile Bucharest Metal Nights, participare ce de aceasta data va fi onorata intr-o noua componenta ce va fi dezvaluita in curand. Vom asculta atat compozitii de pe Remains Of Pain cat si piese noi ce vor figura pe viitorul material discografic. L.O.S.T vor urca pe scena alaturi de Victor Stoica, unul din cei mai talentati si cunoscuti tobosari ai scenei metal autohtone.
ABIGAIL (doom metal)
Abigail – Abigail ramane lider incontestabil al scenei doom metal in Romania, una din cele mai vechi si apreciate formatii ale scenei metal, o revenire puternica a numelui, consolidata de o componenta stabila si puternica alaturi de care au fost ‘resuscitate’ piese vechi si in acelasi timp au iesit la lumina noi compozitii intr-un stil rafinat cu care formatia reuseste sa incante publicul odata cu fiecare aparitie.
NEUTRON (progressive metal)
Neutron – Cu siguranta una din cele mai surprinzatoare reveniri in scena din Romania, Neutron este un nume pe care foarte multi ascultatori din anii 90 il pot recunoaste cu usurinta. Trupa a ocupat afisele evenimentelor de profil, a avut o serie de aparitii pe posturile de televiziune (nationale cat si internationale), castigatoare a mai multe trofee si un nume aflat pe buzele multor jurnalisti de la acea vreme. Revenirea Neutron nu poate fi decat o gura de aer proaspat, in special pentru tanara generatie care abia acum are ocazia de a face cunostinta cu una din cele mai notorii nume ale scenei prog metal din Romania.
 
Biletele costa 15 lei si pot fi gasite pe AICI si in ziua concertului la intrare (la acelasi pret)
 
Eveniment organizat si promovat de METALHEAD.ro si Mighty Owl Productions.
 
Sursa: Comunicat Metalhead Booking

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*