Cadoul perfect de sarbatori pentru rockerii adevarati!

Formatiile HELLOWEEN si GAMMA RAY vor pleca intr-un turneu european intitulat „Hellish Rock Part II” incepand cu luna martie 2013, iar pe data de 16 martie 2013 (sambata) acesta va ajunge si la Bucuresti.
Concertul va avea loc la Arenele Romane si este organizat de Promusic Events impreuna cu revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).
 
Pentru acest concert s-a pus in vanzare un numar de 1500 de bilete, dupa cum urmeaza:
87 lei (pret promotional): primele 350 de bilete
97 lei: (pret normal): urmatoarele bilete pana la data de 15 martie 2012
110 lei: bilet achizitionat in ziua concertului.
Biletele pot fi achizitionate din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro).

Primele 350 de bilete la pretul promotional de 87 lei au fost epuizate!
Deoarece se apropie sarbatorile de iarna, iar amatorii de sonoritati rock au inceput sa caute deja cadouri, organizatorii evenimentului vin in sprijinul acestora, astfel ca au decis sa scoata la vanzare un nou lot de 100 de bilete la pretul promotonal de 87 lei. Aceste bilete sunt disponibile in perioada 28 noiembrie – 6 decembrie 2012. (Important: Au ramas cateva bilete astfel ca OFERTA a fost prelungita pana la epuizarea acestora!)
Foarte important: dupa aceasta perioada organizatorii nu vor mai suplimenta biletele la pret promotional!

Afisul oficial al evenimentului este diponibil mai jos:


Reamintim ca, cu ocazia acestui turmeu ambele formatii isi vor promova noile materiale discografice:
Helloween va lansa pe 18 ianuarie 2013 noul album intitulat „Straight Out Of Hell”, album ce este produs alaturi de Charlie Bauerfeind in studioul studiourile Mi Sueno. Charlie a mai lucrat cu formatia Helloween in trecut, dar si cu formatii precum Angra, Blind Guardian, Primal Fear, Rage, HammerFall sau Saxon.
Gamma Ray va lansa, in primavara lui 2013, un nou material discografic, insa pana atunci fanii formatiei vor putea savura un material live al germanilor, „Skeletons & Majesties Live”, ce va fi lansat pe dublu CD, Blu-ray si DVD pe data de 30 noiembrie. Setul va cuprinde imagini de la concertul sustinut pe 29 aprilie 2011 in legendara locatie Z7 din Pratteln, Elvetia

Pagina evenimentului de pe Facebook poate fi accesata AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*