Cargo: Castiga 6 invitatii la concertul de la Bucuresti

Cei mai autentici colindatori din lumea rockului, CARGO intampina Craciunul pe 19 decembrie, la Silver Church, printr-un concert special.

Rara prezenta prin Bucuresti, trupa timisoreana prezinta un original mod de a-si manifesta bucuria inaintea marii sarbatori laice, caci spiritul de colindatori li se potriveste de minune. Adrian Igrisan & Co. transmit sentimente vor trezi emotii prin toate marile lor succese – amintim ”Esti o stea”, ”Calare pe motoare”, ”Doi pasi in urma ta”, ”Nu pot trai fara tine”, ”Ploaia” -, dar si prin colindele pline de originalitate lansate in cei 27 de ani de cariera muzicala.

Pentru rockerii romani, concertul Cargo de sfarsit de an a devenit traditie, gratie succesului conceptului, cel mai frumos rock-party de Craciun.
Intitulat ”Christmas Rock”, show-ul, de va fi animat de trupa Addiction, este organziat de BNE & Niki Constantinescu (http://www.facebook.com/l.php?u=http).

 
 
 

CONCURS:
Poti castiga una din cele 6 invitatii simple (fiecare valabila pentru o singura persoana), oferite de catre BNE & Niki Constantinescu si site-ul Maximum Rock
daca, dupa ce dai LIKE la pagina de 
FACEBOOK (foarte important), ne spui AICI (link) ce piese ai dori sa nu lipseasca din concertul de la Bucuresti. Nu uita ca dupa ce ai postat piesele dorite sa dai un SHARE  (foarte important) la acest concurs.
 
Data limita este 15 decembrie, iar castigatorii vor fi anuntati in data de 17 decembrie 2012 pe aceasta pagina.

 
CASTIGATORi:
1. Emanuel Radulescu
2. Raluca Uta
3. Simona Cretu
4. Adrian Dumitru
5. Stanciu Liviu
6. Mihaela Lihancianu
 
Invitatiile se ridica in ziua concertului de la intrarea in club. Persoanele la care ID-ul de pe Facebook nu corespunde exact cu numele din buletin sunt rugate sa trimita la promo@promusicprod.ro un email cu numele exact din buletin.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*