Castiga 30 invitatii la Romanian Rock Meeting!

In data de 9 octombrie 2011 se va organiza la Bucuresti ROMANIAN ROCK MEETING, eveniment in cadrul caruia pozitia de headliner va fi ocupata de catre suedezii de la Pain Of Salvation. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane intr-un cort special amenajat si incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere, INSA, daca vremea este buna evenimentul va avea loc OPEN AIR!

Formatii participante la acest eveniment sunt Pain Of Salvation (Suedia), Von Hertzen Brothers (Finlanda), White Walls (Romania) si Goodbye To Gravity (Romania).

Asa cum v-au obisnuit deja la precedentele evenimente, Promusic & Events si Revista Maximum Rock (organizatorii evenimentului) vin in intampinarea fanilor cu diverse concursuri…

Poti castiga una din cele 30 de invitatii la Romanian Rock Meeting, (zilnic cate 3 invitatii) daca intri pe pagina de FACEBOOK, dai LIKE la pagina noastra si postezi ce piese ai vrea sa asculti de la formatiile participante.

Castigatorii se vor anunta in ziua urmatoare iar invitatiile se ridica in ziua concertului de la intrarea special amenajata.

ROMANIAN ROCK MEETING se doreste a fi un eveniment periodic, interactiv, o posibilitate pentru fanii muzicii rock sa se intalneasca, sa asculte muzica preferata si, de ce nu, sa se intalneasca cu formatiile preferate.Pagina oficiala a evenimentului: www.promusicprod.ro/rockmeeting


Oferta prelungita pentru fanii muzicii rock!

Biletele pentru ROMANIAN ROCK MEETING se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

48 lei pana la data de 3august 2011 / Bilete SPECIALE pentru cei mai fideli fani ai muzicii ROCK.
125 lei (Special 2 persoane) / Oferta prelungita
78 lei in perioada 4 august – 30 septembrie 2011
85 lei in perioada 1 octombrie – 8 octombrie 2011
95 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 9 octombrie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.

O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.

Eveniment sustinut de: XLAB Solution

Recomandat de : RockFM

Parteneri:
Metalhead.ro, Metalfan,ro, Let’s Rock, Rockstage.ro, I Concert.ro, Magomedia.ro, Radio 3 Net „Florian Pitis”, Radio Nord Est Iasi, Port.ro, Welcome 2 Cluj, Cartea de nisip, Rock4u.ro Romania Rock Radio, Blackhawk Security, Spard Team,
Metalsupport.ro, 4arte.ro

Castigatorii invitatiilor:
29.09.2011: Melinda Kiss +Alexandru Chiuariu + Roxana Laura
30.09.2011: Bogdan Istrate + Cristina Serbschi + Iliescu Andrai Ciprian
03.10.2011: Ciortea Oana + Lacatus Raluca + Popescu Andreea Ioana
04.10.2011: Sorina Mircea + Octavian Trica + Liana Libotean
06.10.2011: Violeta Africana + Claudia Demetrian + George Chirita
07.10.2011: Corina Isabela Dobre + Amariei Iuliana + George Lazar
08.10.2011: Nicoleta Vutescu + Marian Ionita + Marian Neacsu

Concursul continua asa ca intra pe pagina noastra de FACEBOOK, !!!!!!!!!!!!

Invitatiile se ridica in ziua concertului, pe baza unui act de identitate, (persoanele care au un alt nume fata de numele de pe Facebook sunt rugati sa ne anuntati din timp!!!) de la intrarea „Presa”. Mentionati: Concursul Facebook!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*