Castiga discul de colectie „Tragic Illusion 25”, semnat Paradise Lost!

318 vizualizări

Maximum Rock Magazin, impreuna cu GetMusic.ro, iti da ocazia sa castigi un CD cu „Tragic Illusion 25”, materialul special semnat PARADISE LOST.

Formatia a fost una dintre cele mai importante reprezentante ale celebrului Peaceville Three, format si din Anathema si My Dying Bride, trio considerat intemeietorul genului doom-metal.

De atunci, din momentul lansarii in 1988, si pana in prezent, trupa a evoluat si si-a consolidat propriul stil, legendar, recunoscut de toti fanii metalului intunecat.

„Tragic Illusion 25” este un album special, care contine o compilatie aniversara cu cele mai rare melodii semnate Paradise Lost. Discul a aparut la implinirea a 25 de ani de activitate a trupei.

Asa cum scrie si pe label, „Tragic Illusion 25”este un must-have pentru toti fanii doom’n’gloom-ului din UK!

Intrati in concursul nostru pentru a castiga acest disc de colectie! Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati pasii de mai jos, cu strictete. Cei care nu respecta fiecare etapa, vor fi descalificati!

1. Da LIKE paginii noastre de FACEBOOK
.

2. Da LIKE si SHARE postarii de DUPA ACEST LINK.
3. Comenteaza la postarea de DUPA LINKUL DE MAI SUS care este melodia ta favorita de la Paradise Lost.

Multa bafta! Castigatorul va fi desemnat pe data de 20 septembrie 2014. Deadline-ul pentru comentarii este 19.09.2014, ora 22:00.

IMPORTANT!

Concurentii sunt rugati sa tina postarile share-uite si pagina de like-uri PUBLICE deoarece trebuie facuta validarea pasilor. De asemenea, ei sunt rugati sa consulte pagina aceasta ulterior deadline-ului, pentru a afla daca au castigat. Castigatorii vor fi anuntati via Facebook dar este si responsabilitatea lor sa se intereseze asupra premiului! 

CASTIGATOR

Am desemnat castigatorul iar acesta este ADINA DEDU! Felicitari Adina!

Va multumim tuturor ca ati luat parte la concurs si va asteptam sa va mai inscrieti! 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*