Scorpions – castiga 4 invitatii la concertul de la Bucuresti

435 vizualizări

Veste buna pentru fanii Scorpions! Cea mai renumita si consacrata trupa hard rock/heavy metal din Germania – Scorpions a inceput in septembrie 2013 un nou turneu: „Rock’n Roll Forever”, turneu ce include pe harta sa si Romania!

Pe data de 14 decembrie 2013, dupa Rusia, Ucraina, Lituania, Estonia, Finlanda si alte tari, „Rock’n Roll Forever” ajunge la Bucuresti, unde sub cupola uriasa a Pavilionului Central Romexpo, membrii trupei Scorpions vor incinge atmosfera, asa cum doar ei stiu sa o faca!

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

– SUPER VIP: 400 lei – bilet cu loc la tribuna centrala
– VIP: 325 lei – bilet cu loc la tribuna laterala
– GOLDEN CIRCLE: 250 lei
– NORMAL CIRCLE: 150 lei

Biletele vor putea fi cumparate incepand de maine, 1 octombrie, ora 00:00, online de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro dar si din Magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s). Incepand din 7 octombrie biletele vor fi disponibile in toate magazinele aflate in reteaua BILETOO. 

Concertul „SCORPIONS” va avea loc pe 14 Decembrie 2013 la Pavilionul Central din Romexpo si este un eveniment organizat de Project Events.

CONCURS:

Maximum Rock te trimitem la concertul Scorpions de la Bucuresti!
Poti castiga una din cele 4 invitatii simple, daca, dupa ce dai LIKE la pagina de FACEBOOK (foarte important), ne spui AICI (link) 3 piese preferate de la formatia Scorpions. Nu uita ca dupa ce ai postat raspunsul tau sa dai SHARE pe FB  (foarte important) la acest concurs.

Data limita pentru a participa la acest concurs este 8 decembrie (ora 24.00), iar castigatorii vor fi anuntati in data de 10 decembrie pe aceasta pagina.

CASTIGATORI:
1.
Alexandra Rapeanu
2. Dan Cristian Cojocaru
3. Arina Cristina
4. Marcel Mirea

Invitatiile se ridica in ziua concertului, de la intrarea „Presa / Invitati”, lista – Concurs Maximum Rock


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*