Castiga doua invitatii la concertul Black Label Society de la Bucuresti

Maximum Rock Magazin si Phoenix Entertainment va ofera sansa sa castigati doua invitatii single la concertul Black Label Society de la Bucuresti, din data de 27 iulie 2015, Arenele Romane.

Fanii sunt asteptați să facă un headbanging sănătos și să cânte la unison alături de Zakk Wylde piese ca „Suicide Messiah”, „Concrete Jungle” sau „Overlord”. Din setlist nu vor lipsi nici piese extrase de pe cel mai recent album lansat de Black Label Society, „Catacombs of the Black Vatican”, al noulea disc din cei 17 ani de carieră.

În deschiderea concertului Black Label Society va concerta formația bucureșteană Space Needle. Alex Purje, Nicolae Arama, Calina Maria și Ati de Chile vor încălzi atmosfera cu sound-ul lor energic de grunge combinat cu elemente de heavy metal.

Pentru a castiga invitatiile, urmati pasii de mai jos:

– DATI SHARE POSTARII DE DUPA ACEST LINK
– LASATI UN COMENTARIU LA POSTARE CU NUMELE MELODIEI FAVORITE DE LA BLACK LABEL SOCIETY

ATENTIE: Urmati fiecare pas din concurs. Share-ul trebuie sa ramana PUBLIC, asa incat sa putem valida participarea. Castigatorul va fi contactat prin Facebook, deci va rugam sa verificati si folder-ul cu „Others/Alte” mesaje din meniul Messages, in cazul in care ati stabilit un filtru. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti, via Random.org.

Castigatorii vor fi anuntati sambata, 25.07.2015, la ora 12:00.

In urma tragerii la sorti, anuntam castigatorii, extrasi prin Random.org. 

CATALINA SILISTEANU
ALEXANDRA TIRMES


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*