Castiga doua invitatii la concertul Brian May de la Bucuresti!

772 vizualizări

Brian May, chitaristul trupei Queen, va concerta anul acesta pentru prima data in Romania. Primul spectacol al artistului va avea loc pe 14 martie, la Sala Palatului din Bucuresti, fiind vorba de un proiect muzical personal al artistului, inclus in turneul european intitulat „One Voice” pe care acesta il sustine alaturi de solista britanica Kerry Ellis.

Biletele pentru show-ul Brian May si Kerry Ellis sunt disponibile fie online, pe www.eventim.ro, fie in reteaua magazinelor afiliate (Orange, Vodafone, Germanos, Carturesti, Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV), la diferite categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 121.50 lei, 175.50 lei,  247.50 lei, 337.50 lei sau 436.50 lei, preturi la care se adauga comisioanele de ticketing.

Castiga una din dele doua invitatii individuale oferite de catre Maximum Rock si Emagic (organizatorul evenimentului).

Pentru a castiga invitatiile, urmati pasii de mai jos:

DATI SHARE POSTARII DE DUPA ACEST LINK
LASATI UN COMENTARIU LA POSTARE CU NUMELE MELODIEI FAVORITE DE LA FORMATIA QUEEN, formatie ce va sustine un prim concert in Bucuresti (Piata Constitutiei) in data de 21 iulie.

ATENTIE: Urmati fiecare pas din concurs. Share-ul trebuie sa ramana PUBLIC, asa incat sa putem valida participarea. Castigatorul va fi contactat prin Facebook, deci va rugam sa verificati si folder-ul cu „Others/Alte” mesaje din meniul Messages, in cazul in care ati stabilit un filtru. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti, via Random.org.

Castigatorii:
Adriana Burlacu
Vatulescu Laura

Invitatiile se ridica nominal, luni 14 martie 2016, intre 19:00 – 19:40 / Sala Palatului, intrarea pentru invitati. Mentionati: Concurs Maximum Rock.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*