Castiga invitatii la OST Fest

Editia 2012 a festivalului de rock OST FEST s-a imbogatit cu inca 10 trupe! Asadar, celor 11 mari nume deja confirmate li se alatura alte 10 nume, atat din strainatate cat si din Romania.

Astfel, pe langa Motley Crue, Dimmu Borgir, Europe, OverKill, Manowar, Trooper, HollyHell, Motorhead, Megadeth, W.A.S.P., Lake Of Tears, vor mai concerta si:
–    Addiction (RO) – Sambata
–    Finsterforst – Vineri
–    Infected Rain – Vineri
–    Metrock (RO) – Duminica
–    Mystery – Sambara
–    Psychogod (RO) – Vineri
–    Steelborn (RO) – Sambata
–    Syn Ze Sase Tri (RO) – Sambata
–    Tiarra (RO) – Duminica
–    White Walls (RO) – Vineri

Programul complet al Ost Fest, ce va avea loc in perioada 15-17 iunie 2012 la Romexpo Bucuresti este urmatorul:

15 iunie: Motley Crue, Dimmu Borgir, OverKill
16 iunie: Manowar, Europe, Trooper; HollyHell
17 iunie: Motorhead, Megadeth, W.A.S.P., Lake Of Tears

Ost Fest este organizat de Project Events, in colaborare cu Cavalleria Events.

Fanii trupelor mai sus mentionate ar trebui sa stie ca pretul biletelor este situat intre 90 lei si 500 lei (VIP), iar abonamentele valabile pentru toate cele trei zile ale OST FEST costa intre 150 lei si 800 lei (VIP)! Voucherele pentru camping costa 30 de lei. Biletele se gasesc la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonaldâ’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si reteaua internationala Eventim. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro.

CONCURS:
Project Events, organizatorii evenimentului, impreuna cu Maximum Rock Magazin pun la bataie cate doua invitatii pentru fiecare zi de festival celor care doresc sa ajunga la acest eveniment!
Intra pe pagina noastra de FACEBOOK si da „Like” dupa care posteza AICI unul dintre cele 3 afise ce corespunde zilei in care doresti sa ajungi la eveniment si scrie motivul pentru care ai ales aceasta zi.

Atentie: Pentru a da sansa de castig cat mai multor persoane, fiecare participant la acest concurs poate alege sa participe doar la o zi din cadrul festivalului.

Castigatorii vor fi anuntato pe data de 5 iunie!

Persoanele castigatoare sunt:

Ziua I-a
Marius Andrei Dima
Corinne Belzebut

Ziua a II-a
Adrian Cornoiu
Gabriel Gaby

Ziua a III-a
Cornelia Florea
Anna Nicula

Deoarece organizatorii au facut unele modificari in program, castigatorii trebuie sa ridice invitatiile cel tarziu pana joi. Pt acest lucru ii rugam pe acestia sa sune la 0726.131516 (Maximum Rock) pt a afla cum intra in posesia invitatiilor.

P.S. Persoanele care au un alt nume decat id-ul de pe Facebook sunt rugate sa trimite un email (cel tarziu pana la data de 10 iunie) la concurs@maximumrock.ro  cu numele din buletin.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*