Vino la Romanian Rock Meeting si castigi invitatii la OST Fest!

Finlandezii de la APOCALYPTICA revin in Romania pentru a participa la Romanian Rock Meeting 2012 – Spring Edition. Evenimentul, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), va avea loc in data de 13 mai 2012 la Arenele Romane din Bucuresti.

Alaturi de finlandezii de la Apocalyptica alte doua formatii vor participa la eveniment: White Walls din Constanta si Changing Skins din Bucuresti.

Bilete:
Biletele se pot achizitiona, din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online AICI urmatoarele preturi:

In picioare
85 lei – pret valabil pana la data de 4 aprilie. Sold out!
95 lei – urmatoarele biletele achizitionate pana la data de 12 mai 2012
110 lei – pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 13 mai 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

Tribuna
95 lei – pret valabil pana la data de 4 aprilie. Sold out!
110 lei – urmatoarele biletele achizitionate pana la data de 12 mai 2012
125 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 13 mai 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

VIP:
250 lei – doar 25 bilete! Acces tribuna, incluse poster 70 x 100 cm, pass VIP laminat, sesiune meet & greet cu formatia Apocalyptica!

Eveniment organizat cu sprijinul:
Ursus, X-Lab Solutions, Stalinskaya.

Parteneri: 7 Seri, Metalhead.ro, Metalfan.ro, Letsâ’rock.ro, Iconcert.ro, Rockstage.ro, Metropotam.ro, Magomedia.ro, Radio Nord Est Iasi, Radio Rock Romania, Rockpolis Media, Eventim.ro, Blackhawk Security, Welcome2cluj, Spard Team

CONCURS:
Cumpara ACUM un bilet la Romanian Rock Meeting (concert Apocalyptica) si trimite un email la promo@promusicprod.ro ( Subiect: Apocalyptica / Ost Fest) care sa includa numele tau intreg, seria biletului (RO…..) si ziua in care doresti sa ajungi la Ost Fest.
Project Events (organizatorii Ost Fest) si revista Maximum Rock premiaza 6 fani ai muzicii rock – metal (2 invitatii pentru fiecare zi de festival)

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 10 mai 2012 pe aceasta pagina!

Atentie: Pentru a da sansa de castig cat mai multor persoane, fiecare participant la acest concurs poate alege sa participe doar la o zi din cadrul festivalului.
Pot participa la concurs si persoanele care si-au achizitionat deja bilet la concertul Apocalyptica!

Reamintim ca
Programul complet al Ost Fest, ce va avea loc in perioada 15-17 iunie 2012 la Romexpo Bucuresti este urmatorul:

15 iunie: Motley Crue, Dimmu Borgir, OverKill
16 iunie: Manowar, Europe, Trooper; HollyHell
17 iunie: Motorhead, Megadeth, W.A.S.P., Lake Of Tears

+ 10 formatii tinere romanesti.

Ost Fest este organizat de Project Events, in colaborare cu Cavalleria Events.

Fanii trupelor mai sus mentionate ar trebui sa stie ca pretul biletelor este situat intre 90 lei si 500 lei (VIP), iar abonamentele valabile pentru toate cele trei zile ale OST FEST costa intre 150 lei si 800 lei (VIP)! Voucherele pentru camping costa 30 de lei. Biletele se gasesc la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonaldâ’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si reteaua internationala Eventim. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro.

CASTIGATORII:
Cele 6 persoane castigatoare sunt

Andreescu Andreea – ziua 1
Sorin Buzatu – ziua 1
Alexandra Draghici – ziua 2
Maius P. Gabriel – ziua 2
Burcean Ana Raluca – ziua 3
Liviu Stoica – ziua 3

Invitatiile se ridica de la intrarea in locatia concertului, in ziua evenimentului, pe baza unui act de identitate.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*