Castiga zilnic invitatii la Romanian Rock Meeting!

In data de 9 octombrie 2011 se va organiza la Bucuresti ROMANIAN ROCK MEETING, eveniment in cadrul caruia pozitia de headliner va fi ocupata de catre suedezii de la Pain Of Salvation. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane intr-un cort special amenajat si incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere.

Asa cum v-au obisnuit deja la precedentele evenimente, Promusic Prod. & Events si Revista Maximum Rock (organizatorii evenimentului) vin in intampinarea fanilor cu diverse concursuri…

Poti castiga zilnic o invitatie la Romanian Rock Meeting, cu care sa-ti aduci prietenul sau prietena la concert, daca intri pe pagina noastra de Facebook si postezi o poza in care sa se vada ca ti-ai achizitionat un bilet la Romanian Rock Meeting.

Participa la meet and greet cu formatia Pain Of Salvation. Amanunte AICI.

S-au suplimentat biletele la oferta „SPECIAL – 2 persoane”!
Pentru ca ne dorim sa avem publicul amator de muzica ROCK cat mai aproape de noi am decis sa suplimentam oferta biletelor „SPECIAL – 2 persoane”! cu inca 50 de bilete!

Vino cu prietenul sau prietena la ROMANIAN ROCK MEETING si poti beneficia in continuare de OFERTA SPECIALA. Cumpara acum biletul SPECIAL – 2 persoane la pretul special de 125 lei (valabil pentru 2 persoane). Astfel, daca tu vei plati biletul intreg, respectiv 78 lei, pentru prietenul / prietena ta vei plati doar 47 lei.

Oferta este valabila pentru inca 50 de bilete.Pagina oficiala a evenimentului: www.promusicprod.ro/rockmeeting


ROMANIAN ROCK MEETING se doreste a fi un eveniment periodic, interactiv, o posibilitate pentru fanii muzicii rock sa se intalneasca, sa asculte muzica preferata si, de ce nu, sa se intalneasca cu formatiile preferate.

In cadrul acestui eveniment, Pain Of Salvation isi va promova noul material discografic intitulat „Road Salt Two”ce va fi lansat in luna septembrie 2011, o continuare a precedentului album „Road Salt One”, lansat in 17 mai 2010.

Biletele pentru ROMANIAN ROCK MEETING se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

48 lei pana la data de 3august 2011 / Bilete SPECIALE pentru cei mai fideli fani ai muzicii ROCK.
125 lei (Special 2 persoane) / Oferta valabila pentru inca 50 de bilete
78 lei in perioada 4 august – 15 septembrie 2011
85 lei in perioada 15 septembrie – 8 octombrie 2011
95 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 9 octombrie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.

O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.

Eveniment sustinut de: XLAB Solution

Recomandat de : RockFM

Parteneri:
Metalhead.ro, Metalfan,ro, Let’s Rock, Rockstage.ro, I Concert.ro, Magomedia.ro, Radio 3 Net „Florian Pitis”, Radio Nord Est Iasi, Port.ro, Welcome 2 Cluj, Cartea de nisip, Rock4u.ro Romania Rock Radio, Blackhawk Security, Spard Team,
Metalsupport.ro, 4arte.ro
.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*