Cele mai atragatoare 20 prezente feminine din metalul romanesc

3.894 vizualizări
Sexul frumos vinde si asta nu mai este de mult timp un secret… Printre exemplele care intaresc afirmatia anterioara putem enumera nume ca Cristina Scabbia (Lacuna Coil), Sharon den Adel (Within Temptation) sau Simone Simons (Epica) iar daca ar fi sa extrapolam, ajungem usor si la semipseudorockerhipsterita Avril Lavigne, interprete care au crescut cota formatiilor din care fac parte, fie ca au urmarit acest aspect sau nu. 
 
Frumusetea este o calitate cu care ne nastem dar spre deosebire de inteligenta, aceasta poate fi manipulata catre un rezultat mai bun. Psihologii spuneau ca subconstientul uman este atras de fetele simetrice insa in ziua de azi frumosul poate fi conturat prin diferite tertipuri ca fondul de ten, rujul, vopseaua de par sau alte substante menite sa schimbe infatisarea individei. Ochii, buzele, tenul, parul, formele posedate si mai nou, nivelul de grasime din corp (asa numitul body fat) au devenit elemente de care fiecare muziciana trebuie sa tina cont atunci cand apare pe scena in fata fanilor.
 
Maximum Rock Magazin a scormonit adanc in albumele de poze si a scos la iveala unele dintre cele mai „bune” metaliste autohtone. Rezultatul poate fi vazut mai jos sub forma unui clasament, mai mult sau mai putin relevant, ce pune in valoare in primul rand trasaturile fizice si mai apoi deprinderile muzicale. Asadar, sa nu ne mai plangem ca nu avem fete in scena metal din Romania.

20. Georgiana Sava – Hathor


19. Diana Selnicean – Grimegod / Indefiance


18. Alexandra Milea – Bucium


17. Inia Dinia – ex Negura Bunget


16. Ella Negrescu – Kamen (ex Neisseria)


15. Iulia – Tiarra


14. Florina Costin – Tagma


13. Cristina Ionescu – ex Psychogod


12. Ana Mladinovici – Magica


11. Irina Timotin – Long Road


10. Daniela Oancea – Shifting Sands


9. Sasu Irina – Onenightstand


8. Sabina Abrudian – Awake (tribut Dream Theater)


7. Catalina Popa – Whispering Woods / Haggard


6. Monica Barta – Kratos


5. Anna Maria Covaci – True Mind


4. Lena – Infected Rain [da stim, orasul Chisinau nu se afla in Romania dar noi suntem de parere ca Basarabia a ramas pamant romanesc!]

3. Irina Paduraru – Inopia


2. Mihaila Andreea Laura – An Theos


1. Karla – MT Place


Ce parere aveti? Ati schimba in vreun fel ordinea? Pe cine am omis…?!

Foto: site-urile oficiale ale formatiilor


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*