Century Media a luat atitudine față de formațiile chitaristului Jon Schaffer (Iced Earth și Demons & Wizards)

514 vizualizări

Century Media a luat atitudine față de formațiile chitaristului Jon Schaffer (Iced Earth și Demons & Wizards), astfel că, produsele ambelor formații au fost eliminate din magazinul web al acestei case de discuri. Mai mult, aceste formații au fost eliminate din lista de artiști de pe site-ul Century Media.

Deși Century Media nu a făcut încă o declarație oficială, se pare că aceste acțiuni sunt o consecință a recentelor evenimente în care a fost implicat chitaristul formațiilor, Jon Schaffer.

Reamintim că Jon Schaffer, (Iced Earth și Demons & Wizards), a fost reținut recent în urma „intrării sale ilegale în clădirea Capitolului, eveniment ce a avut loc la 6 ianuarie 2021.

Într-o declarație FBI a menționat:
„Jon Schaffer, Columbus, IN, a fost arestat în legătură cu incidentul din 6 ianuarie la Capitolul SUA. Acesta se confruntă cu 6 acuzații, inclusiv implicarea într-un act de violență fizică într-o clădire a Capitolului. Schaffer a fost printre protestatari care au stropit poliția Capitolului cu un spray de urs”.

Pe data de 9 ianuarie, colegii săi din Iced Earth au postat pe Facebook, prin vocea solistului vocal Stu Block, următoarea declarație:

„Vrem să mulțumim celor care au trimis cuvinte de sprijin în ultimele zile. Unii dintre voi au fost preocupați de tăcerea noastră. Aveam nevoie de ceva timp pentru a procesa corect informațiile și pentru a afla câteva fapte înainte de a face o declarație.

În primul rând, NU acceptăm și nici nu susținem revoltele sau actele de violență ca cele din 6 ianuarie la clădirea Capitolului SUA. Sperăm ca toți cei implicați în acea zi să fie aduși în fața justiției pentru a fi anchetați și pentru a răspunde pentru acțiunile lor.

Cu inimile frânte, trimitem dragostea și compasiunea noastră tuturor celor care au simțit durerea în cadrul evenimentelor din 6 ianuarie. Suntem profund întristați și inimile noastre se îndreaptă către familiile care au pierdut persoane în acea zi.
Multă dragoste pentru voi toți.

Stu, Luke, Jake, Brent„


Citește și:
Jon Schaffer (Iced Earth) a fost arestat de către FBI pentru participarea la revolta de la Capitoliu
Jon Schaffer (Iced Earth) a participat la demonstrațiile din SUA


1 Comment on Century Media a luat atitudine față de formațiile chitaristului Jon Schaffer (Iced Earth și Demons & Wizards)

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*