Changing Skins/ 23.10.2013, Club Expirat, Bucuresti

372 vizualizări

Data de 23 octombrie 2013 a reprezentat un moment important pentru membrii formatiei bucurestene CHANGING SKINS, care au sarbatorit 2 ani de activitate printr-un concert aniversar special.

Trupa formata din Horatiu Ghibu (voce), Stefan Mustata (chitara), Adi Cotoara (bas) si Raluca Pascaru (tobe) s-a ridicat foarte repede pe scena autohtona de muzica alternativa si s-a impus drept un adevarat trendsetter.

Amestecul original de rock alternativ, space-rock, muzica electronica si pop creat de muzicieni este ceva foarte cautat la noi, dar si in afara, dovedind ca scena autohtona nu este cu nimic mai prejos decat cea din strainatate.

Pana acum, trupetii au lansat albumul „Changing Skins” (octombrie 2012) si se pregatesc sa scoata un nou material discografic care va fi cu siguranta la fel de incarcat de hituri ca precedentul.

Amintim cantece precum „Ain’t Worth It”, „Baby” si „Deeper and Deeper”, toate intampinate cu recenzii pozitive si rasplatite cu locuri fruntase in topurile radio.

Pe 23 octombrie, formatia a oferit un spectacol deosebit, in cadrul caruia s-au cantat atat piesele consacracte, cat si „mostre” de pe viitorul disc, inca neintitulat – „Full Of Dirt” si „All I Need”.

ChangingSkinsUpi copy

Imbracati la patru ace si mandri de evenimentul pe care il aniversau, membrii Changing Skins au fost in forma maxima si au cantat din tot sufletul, oferindu-le fanilor, veniti in numar mare in Expirat, tot ce aveau ei mai bun ca artisti.

Bineinteles ca s-a auzit si celebra „You Spin Me (Like a Record)” a celor de la Dead and Alive, in varianta „semnata” CS, dar au rasunat si acordurile dulci-amarui ale cantecelor  „Hot Core”, „Lady Hoax” sau „Perfect Foes”.  

Horatiu le-a multumit fanilor si prietenilor trupei pentru tot sprijinul acordat in acesti 2 ani frumosi si le-a promis noi materiale Changing Skins, noi concerte si cat mai multe prilejuri de intalnire cu una dintre cele mai in voga formatii de rock alternativ din Romania.

ChangingSkinsUpi2

La final, dupa „Suffragette City”, sampania a curs in cupele membrilor auditoriului, care au fost serviti cu spumoasa licoare de catre trupeti, in semn de multumire pentru devotament, sprijin si prietenie.

Concertul aniversar a reprezentat un succes pentru tanara formatie, care s-a bucurat de un public entuziast si cunoscator, dornic sa traiasca muzica in stilul Changing Skinssi sa se bucure de noi lansari din partea artistilor.

ChangingSkinsUpi3

Cu aceasta ocazie, le uram si noi „La multi ani” baietilor. In curand vom anunta noi concerte Changing Skins, asa ca fiti pe faza! Cat despre noul album, acesta este programat pentru 2014. Vesti proaspete despre el vor urma cat de curand.

Foto: Upi Studio


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*