„Chapter One: divine betrayal”, primul album de studio al trupei CRIMENA

Crimena

Dupa un parcurs de 3 ani plini de evenimente, trupa craioveana CRIMENA lanseaza primul album de studio intitulat “Chapter one: divine betrayal”.

Albumul a fost inregistrat in studioul Urban Sound din cadrul CCS Craiova, institutie cu care trupa lucreaza de peste doi ani.

Mixul si masterul au fost realizate cu ajutorul lui Jonny Elisson de la Esoteron Studios din Atena, studio cunoscut pentru colaborari cu nume mari ale scenei metal precum Septicflesh, Rotting Christ, Chaostar, Elyson etc.

Albumul va fi lansat sub egida casei de discuri The Leaders Records din Grecia, aceeasi casa de discuri care i-a gazduit pana de curand si pe cei de la Jinjer.

Albumul “Chapter One: divine betrayal” este un material tematic unde toate elementele acestuia, incepand de la nume si continuand cu artwork-ul, piesele si versurile, au legatura intre ele. Albumul prezinta o poveste care incepe din Evul Mediu, de pe vremea Inchizitiei (Quemadero) si se continua pana in prezent (Mutawwa), oferind o imagine de ansamblu asupra crimelor comise in numele religiei si asupra modului in care ea i-a tradat pe oameni.

Pe album apare si o colaborare surpriza, in persoana celebrului Richard Dawkins, profesor universitar la Universitatea din Oxford, scriitor si lider mondial al miscarii ateiste.

Piesele au fost inregistrate in a doua jumatate a anului 2015 in vechea formula a trupei (Cosmin Gramescu la voce) albumul urmand a fi lansat sub aceasta forma, insa trupa a comunicat faptul ca materialul va beneficia de videoclipuri de promovare si in noua formula.

Lansarea albumului va avea loc pe 18 martie in Craiova in cadrul unui concert alaturi de prieteni apropiati ai formatiei: Krepuskul si Adastia (Avatar). Acesta va fi primul concert din cadrul turneului de promovare al albumului, turneu care va contine concerte atat in tara cat si in strainatate (BG, SR,CH,CR,HU, etc)

Tineti aproape pentru mai multe detalii despre trupa, album si viitoarele concerte din tara.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*