Spawn Of Evil va lansa un nou album, Sadistic Missionaries

Spawn Of Evil
Spawn Of Evil

Trupa death metal Spawn Of Evil din Israel anunță lansarea, în această toamnă, a celui de-al treilea album de studio, intitulat Sadistic Missionaries. Noul material discografic va fi lansat prin Pest Records și este un album la care trupa a lucrat ultimii 10 ani. 

Sadistic Missionaries este un disc alcătuit din opt piese noi, death metal tradițional, cu linii de chitară melodică, pasaje de chitară ritmică dură și voci pline de furie, care cu siguranță îi vor impresiona pe fanii unor trupe precum Morbid Angel, Benediction, Gorefest și altele asemenea.

Liderul trupei și unul dintre membrii fondatori, Moti Rokah a declarat: „Suntem mândri să facem parte din familia Pest Records. Ne-am dorit foarte mult această colaborare! Suntem foarte dornici să fim o parte din monstruozitățile pe care Pest Records le lansează!”

„Noul nostru album, Sadistic Missionaries este o piatră de hotar în călătoria noastră de 25 de ani de distracție pură, dar și de furie dezlănțuită. Albumul vorbește despre cei care preferă să îmbrățișeze puterea în forma ei rea mai degrabă decât umanitatea… În familiile noastre, în educația noastră, în guvernele noastre, în religiile noastre.”

Trupa Spawn Of Evil numără deja 25 de ani de activitate și este una dintre cele mai cunoscute formații death metal din Israel. A lansat deja două LP-uri, albumul ce urmează a fi lansat în toamnă fiind cel de-al treilea material de lungă durată. A concertat intens atât în Israel cât mai ales în străinătate, astfel că a reușit să aibă o bază de fani impresionantă. 

De pe viitorul album, trupa a lansat deja, anul trecut, single-ul Rhea Of The Gods, însoțit de videoclip.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*