Children Of Bodom – castiga 2 invitatii la concertul din Bucuresti

CHILDREN OF BODOM a lansat pana acum 7 albume, 2 albume live, doua EP-uri, doua materiale compilatie si un DVD. Toate cele 7 albume au castigat Discul de Aur in  Finlanda si au atins pozitii inalte in „infamul” top Billboard 200. Trei dintre albumele trupei au debutat pe locul 1 in topurile finlandeze, iar vanzarile de discuri au atins pragul de 250.000 numai in Tara Celor O Mie de Lacuri. 
 
Apreciati drept una dintre cele mai bune formatii contemporane de metal (Metal Hammer, MTV), baietii sunt pe cale sa le faca fanilor romani o surpriza printr-un nou concert in Romania! Dupa ce ne-au vizitat in 2011, la Bucuresti la Arenele Romane, apoi in 2012 la Festivalul Peninsula, CoB se intoarce la Bucuresti in 12 noiembrie 2013, in cadrul unui eveniment deosebit realizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan). 

Evenimentul va avea loc la Turbohalle din Bucuresti.

 
Amanunte despre pretul biletelor vor fi disponibile in scurt timp iar acestea vor putea fi achizitionate incepand cu data de 15.04.2013, ora 13.00.
 
Ocazia vizitei o reprezinta promovarea noului material discografic al trupei, „Halo of Blood”, care urmeaza sa fie lansat in iunie 2013. „Halo of Blood” este discul cu numarul 8 al finlandezilor si promite sa fie exceptional! 
 

CONCURS:
Poti castiga una din cele 2 invitatii simple (pentru o singura persoana), oferite de catre Promusic Events si site-ul Maximum Rock
daca, dupa ce dai LIKE la pagina de 
FACEBOOK (foarte important), ne spui AICI (link) ce piese ti-ai dori sa asculti in cadrul concertului de la Bucuresti. Nu uita ca dupa ce ai postat raspunsul tau sa dai SHARE  (foarte important) la acest concurs.

 

Data limita pentru a participa la acest concurs este 13 aprilie, iar castigatorii vor fi anuntati in data de 14 aprilie 2013 pe aceasta pagina.
 
CASTIGATORI:
 
Invitatiile se ridica in ziua concertului, de la intrare, pe baza unui act de identitate.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*