Citeste fragmente din ultimul interviu acordat de legendarul Jon Lord (Deep Purple)

A aparult numarul de septembrie al revistei britanice „Classic Rock„, in care apare ultimul interviu acord unei publicatii de legendarul Jon Lord, claparul formatiei DEEP PURPLE.

Interviul a fost luat in luna iulie, cu o saptamana inainte de moartea muzicianului. Continutul materialului este emotionant, pentru ca Lord isi marturiseste speranta ca se va face bine.

Cand ajungi la varsta mea, cancerul evolueaza foarte lent. Este mai usor de stapanit. Oncologul meu mi-a spus ca are pacienti care au fost diagnosticati cu cancer pancreatic acum 15 sau 16 ani. Inca urmeaza tratamentul, si inca sunt bolnavi, dar, cel mai important, inca sunt aici. M-au diagnosticat devreme iar dimensiunile tumorii au scazut de atunci„, a declarat Lord pentru revista.

Muzicianul se resemnase cu faptul ca exista riscul ca el sa nu se vindece vreodata si tot ce isi dorea era sa tina in frau boala. La momentul interviului, tratamentul parea sa dea roade.

As vrea sa apuc varsta tatalui meu. Avea peste 80 de ani si traise bine. Nu vreau sa ma tarasc dincolo de acel prag. Vreau sa fiu activ si sanatos” a marturisit Lord.

Claparul a spus ca a primit urari de insanatosire de la Ritchie Blackmore, chitaristul fostei sale trupe, si un fost bun prieten.

„Mi-a trimis o scrisoare foarte frumoasa si mi-a facut placere sa aud vesti de la el. Viata mea si a lui Ritchie au urmat cursuri foarte diferite in anii care au trecut. El a mers pe drumul lui, iar eu l-am continuat pe al meu. Cu toate acestea, am trecut prin multe impreuna. Vom avea intotdeauna acele experiente„.

Din pacate, unul din cei mai mari muzicieni rock ai tuturor timpurilor s-a stins din viata la numai o saptamana dupa ce a acordat acest interviu.

Procurati-va revista de AICI, daca vreti sa o aveti in biblioteca.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*