Colaborarea anului: Sharon den Adel si Tarja Turunen pe noul EP Within Temptation

366 vizualizări

Data de 27 septembrie este una foarte importanta pentru formatia olandeza de metal simfonic WITHIN TEMPTATION.

Aceasta va lansa EP-ul „Paradise (What About Us)”, insotit de un videoclip promotional. Piesa care da si numele EP-ului reprezinta o colaborare inedita intre Sharon den Adel si nimeni alta decat Tarja Turunen, fosta vocalista a grupului Nightwish, actuala artista solo.  

Cand am scris prima versiune a piesei ‘Paradise’ si am reascultat demo-ul, ne-am gandit instant la Tarja. Ne-am imaginat cat de bine s-ar potrivi acest cantec vocii ei clasice si cat de special ar fi sa interpretam piesa impreuna. Cu cat ne gandeam mai mult la aceasta idee, cu atat de emotionam mai mult„, a scris Sharon pe site-ul oficial al trupei.

„A fost foarte frumos sa o cunosc in sfarsit pe Sharon. Apreciez enorm invitatia formatiei Within Temptation de a colabora la cantecul ‘Paradise’. Minunat ca s-au gandit la mine! Sper ca fanii nostri vor aprecia acest duet girl-power”, a adaugat Tarja.

EP-ul va mai contine 3 melodii demo ale unor piese ce se vor afla pe noul album a grupului. Discul va aparea in luna ianuarie a lui 2014 iar turneul european va incepe pe data de 26 februarie 2014, la Helsinki, in Finlanda.

Tracklist-ul EP-ului:

1. Paradise (What About Us?) feat. Tarja
2. Let Us Burn (demo version)
3. Silver Moonlight (demo version)
4. Dog Days (demo version)


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*