Comunicat de presă: Anika Nilles, headliner în cadrul DrumStage Winter Groove

1.177 vizualizări

Xlab Solutions și NoCity Studio, în parteneriat cu Promusic Events și Maximum Rock vă învită la a 7-a ediție a evenimentului DrumStage –  Winter Groove, eveniment ce va avea loc pe data de 25 noiembrie 2018 în clubul Quantic din București. Numele confirmate până acum sunt Adrian Tăbăcaru (Taine) și Alex Hălmăgean (Days of Confusion) și Kerim “KRIMH” Lechner (Septicflesh).

Acestora li se adaugă astăzi Anika Nilles, din Germania.
În ultimii 3 ani, Anika și-a clădit faima pe Youtube, unde a devenit o senzație a internetului, strângând peste 13 milioane de vizualizări la clipurile sale în care interpretează compoziții personale, pentru ca apoi să pornească în turnee prin Europa, America de Nord și China.

Stilul interpretării Anikăi este caracterizat prin ritmul puternic și intens și prin finețea tehnicii, dar și printr-un sound unic. Anika folosește setul de tobe mai mult ca pe un mediu de propagare a emoțiilor decât ca pe un simplu instrument de menținere a ritmului, ceea ce îi permite să realizeze interpretări magistrale, care nu distrag atenția de la muzică în sine.

Artista a lansat mai multe single-uri, dar și albumul de debut „Pikalar” (prin Sakurai Records), toate acestea făcându-și loc în vârful topurilor muzicale din toată lumea. Încă din momentul lansării, „Pikalar” a intrat în „iTunes 200 Top Rock Releases”, în America, reușind să se poziționeze pe locul 113, o performanță remarcabilă pentru un album predominant instrumental. Binecunoscută în comunitatea toboșarilor, Anika a fost distinsă cu „Modern Drummer Readers Poll” și cu titlul de „#1 Rising Star”, oferit de revista DRUM! Magazine în 2015 și 2016.

Odată cu proiectul Nevell, Anika a strâns laolaltă un grup de 3 muzicieni energici și pasionați care să o ajute să își transpună muzica și ritmurile într-un show complet.

DrumStage este un eveniment prin care toboșari renumiți din țară și din străinătate își etalează calitățile artistice. DrumStage este o platformă-concept prin care se promovează setul de percuție (tobele), în toate mediile existente, aducând acest instrument din spatele scenei, de unde suntem obișnuiți să le vizualizăm, în fața scenei, mai aproape de public, astfel încât să fie îndrăgit de cât mai multe persoane indiferent de vârstă.

La DrumStage WinterGroove părinții își pot aduce copiii (intrarea gratuită pentru cei cu vârsta de până în 12 ani) pentru a-i familiariza cu acest instrument ritmic. Drummingul este o modalitate rapidă şi naturală de relaxare şi de eliberare a energiei, prin care poți intra în doar câteva minute în ritmul muzicii, fără a avea experienţă muzicală.

Biletele pot fi achiziționate, exclusiv prin www.AmBilet.ro, la următoarele prețuri:
45 lei – Presale Ticket (primele 100 de bilete)
200 lei – Grup de 5 persoane
89 lei – Meet & Greet (conține bilet de concert + ticket special pentru sesiune foto și autografe cu artiștii)
50 lei – Normal Ticket
60 lei – Acces Ticket (Bilete achiziționate în ziua concertului)
Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina oficială a evenimentului.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*