Concert AnTheos, Ex Animus și Isatha (Hu) la Cluj-Napoca

Comunicat de presă:
Dupa victoria folk metalistilor la Wacken Open Air 2018 la care baietii si fetele au reusit sa obtina locul 3 la concursul international de metal, bucurestenii de la AnTheos reusesc sa ajunga la Cluj impreuna cu Ex Animus și prietenii lor din Ungaria, Isath si vor prezenta atat piese clasice din setlistul vechi precum ”Noaptea Sanzienelor”, ”Ciuleandra” si ”Prin Viu Grai Stramosesc” cat si din albumul lansat acum un an: ”Vuiet de Jale”, ”Fiica Lunii” etc

Pret Bilet – 25 RON presale, disponibile prin www.AmBilet.ro
                   – 30 RON la intrare in ziua evenimentului


An Theos a acumulat în cei 8 ani de la inființare și 6 ani de la prima apariție scenică, o experiență vastă în ceea ce inseamnă activitatea concertistică atât pe plan național cât și internațional în cele peste 150 de concerte susținute. Trupa prezintă un show complet, si energic caracteristic stilului epic folk metal si lanseaza cel mai nou videoclip al singe-ului Alean, singurul material muzical nou din 2018.

Discografia cuprinde 4 materiale lansate în 2013 maxi-single Chemarea Străbunilor, in 2016 LP-ul Semintia Daca, in 2017 LP-ul Spre Cer si in 2018 single-ul Alean. Trupa are la activ 4 videoclipuri oficiale: Noaptea Sânzienelor (2016) și Urzeala Timpului (2017), Vuiet de Jale (2018), Alean (2018).

Detalii complete despre activitatea „An Theos” puteți găsi pe site-urile oficiale :

http://www.an-theos.com/
https://www.facebook.com/AnTheosBand
http://www.youtube.com/user/AnTheosBand

Isatha (Hu)
Isatha este o trupa de folk metal extrem din Budapesta, Ungaria, iar numele trupei provine de la cuvantul ungurest ”isatha” care inseamna ”strabun”. Trupa s-a format in ianuarie 2010 si stilul lor este format din folk traditional local cantat pe flaut si cu voci feminine si riffuri grele imbinate cu voci harsh.

In 2013 au lansat primul lor album ”Erdei Regék” si dupa o perioada mai lunga, noul lor EP ”Tavaszi szél” in mai anul acesta in care au schimbat putin directia muzicala adaugand clape si teme cu influente slave imbinate cu cele din folk-ul unguresc si pregatesc deja urmatorul material ce prezinta metalul modern impreunat cu teme folclorice.

Ex Animus este o trupă tânără, formată din patru liceeni ambițioși care împărtășesc pasiunea pentru muzica metal.
Trupa s-a format în anul 2016 și a avut câteva prestații locale, în zona orașului Bistrița de unde provin membrii. Menționabile ar fi: participarea la Festivalul Celtic în 2017, Rock in Bistrița în 2017 și un concert împreună cu Divided by Perception, Riot Monk și Before I Die în Baia Mare, Shadow Bar. De asemenea participarea la Valea Străjii Motorfest , Maris Fest și Zilele Bistriței în 2018.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*