Concert caritabil Les Elephants Bizarres, Moebius, Velosonics si Gojira

192 vizualizări

Vineri, 15 noiembrie, incepand cu ora 21.00, in Club Fabrica din Bucuresti, va avea loc un concert caritabil in cadrul caruia vor urca pe scena formatiile Les Elephants Bizarres, Moebius si Velosonics, precum si Gojira si DJ CooLaE.

Evenimentul este organizat de catre Asociatia Europeana Tineri pentru Viitor, ce doreste ca din banii stransi din vanzarea biletelor sa achizitioneze haine pentru copiii aflati in grija Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului a Sectorului 2.

Asociatia Europeana Tineri pentru Viitor a fost fondata in luna iulie 2013 la propunerea presedintilor de comisii din Parlamentul Local al Tinerilor Sector 2.

In prezent, asociatia este alcatuita din 20 de membri activi, carora li se vor alatura si alti tineri dornici sa se implice in diferite actiuni caritabile, tineri care viseaza la o Romanie frumoasa, mai ales din punct de vedere moral si cultural.

Concertul caritabil din Club Fabrica este prima actiune a Asociatiei Europene Tineri pentru Viitor, care doreste sa vina in ajutorul copiilor cu o situatie materiala mai putin favorabila.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*