Concert de colecție cu Roger Hodgson de la Supertramp în premieră în România

360 vizualizări
sursa: comunicat de presă

CONCERT DE COLECTIE CU ROGER HODGSON DE LA SUPERTRAMP, IN PREMIERA IN ROMANIA

Progressive rock la superlativ & art rock vor fi sunetele-cheie in acest show incredibil!

ROGER HODGSON, celebrul compozitor si vocalist al super-grupului SUPERTRAMP, concerteaza in Romania, in premiera extraordinara, pe data de 9 noiembrie 2019 la Sala Radio! Asteptat dintotdeauna de catre publicul roman, iata ca, peste cateva luni, memorabilele sale melodii – nestemate bijuterii ale industriei musicale mondiale – se vor auzi LIVE, pentru prima data la noi in tara.

Image may contain: 1 person, smiling, text

Insotit de patru instrumentisti de valoare, Roger Hodgson continua an de an sa interpreteze toate hit-urile pe care le-a scris si pe care le-a inregistrat alaturi de Supertramp, plus melodii de pe albumele solo ale compozitorului (“Child of Vision”, “Hide in Your Shell”, “Sister Moonshine”, “Even in the Quietest Moments” si cateva piese favorite – “Only Because of You,” “Lovers in the Wind,” “Had a Dream,” sau “In Jeopardy”), multe dintre acestea regasindu-se pe ultima sa aparitie discografica intitulata “Classics Live”!

Nu ratati oportunitatea de a-l vedea pe distinsul si incredibilul Roger Hodgson interpretand inconfundabilele:  “Give a Little Bit”, “Take the Long Way Home”, “Dreamer”, “School”, “The Logical Song”, “Fools Overture”, “Breakfast in America” si multe, multe alte minunate cantece!

Cu detalii vom reveni in comunicatele viitoare!

Facebook: https://www.facebook.com/RogerHodgson/posts/romania-incredible-news-supertramps-roger-hodgson-is-coming-to-bucharest-novembe/2382634015080941/

Website: http://www.rogerhodgson.com/index.html

DESPRE ROGER HODGSON

Charles Roger Pomfret Hodgson, nascut pe 21 martie 1950, este un muzician englez, cantaret si compozitor, cel mai bine cunoscut ca fost co-frontman si membru fondator al celebrului grup de rock progresiv : Supertramp! Hodgson a compus și a cantat majoritatea hit-urilor, cum ar fi: „Dreamer”, „Give a Little Bit”, „Breakfast in America”, „Take the Long Way Home”, „The Logical Song” sau „It’s Raining Again”.

Hodgson a parasit Supertramp in 1983 si s-a mutat cu familia departe de scena muzicala din Los Angeles, adoptand un stil de viata cu mult mai aproape de natura si dorind foarte mult sa-si vada copiii pe masura ce cresteau. Hodgson a reluat turneele abia in anul 2001. Hodgson scrie adesea despre subiecte spirituale si filosofice, iar versurile sale au fost descrise ca fiind personale si cu o semnificatie aparte.

 

Discografie:

  • 1984 – In the Eye of the Storm;    
  • 1987 – Hai Hai;       
  • 1997 – Rites of Passage;   
  • 2000 – Open the Door;      
  • 2007 – Take the Long Way Home – DVD;         
  • 2010 – Classics Live

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*