Concert Gojira la Arenele Romane din București

Probabil cea mai cunoscută trupa de metal franceză, GOJIRA, cânta în premieră la Bucureşti pe 4 iulie la Arenele Române din Bucureşti în cadrul unui Aftermath METALHEAD Meeting Festival ! Biletele se pun în vânzare vineri, pe 3 martie la ora 10:00 !

Cu această ocazie, METALHEAD oferă fanilor şi nişte pachete prin care pot vedea trei din cele mai mari showuri ale verii cu un abonament general, mai ieftin: Festivalul Metalhead Meeting (24-25 iunie – Sepultura, Behemoth şi mulţi alţii), Evanescence (29 iunie) şi Gojira (4 iulie). Pachetele se găsesc pe iabilet.ro alături de biletele earlybird pentru showul Gojira.

Nominalizaţi de câteva ori la premiile Grammy, inclusiv recent pentru cel mai recent album, Magma, francezii vin în România pentru a oferi fanilor piesele care i-au făcu celebri de pe toate cele 6 albume din carieră trupei,

Combinând techical death metalul cu progressive metal, groove metal şi thrash metal, Gojira au fost influenţaţi de nume sonore precum Slayer, Sepultura, Death, Meshuggah, Tool, Pantera, Neurosis sau Metallica.

Cel mai recent album al trupei, Magma, a fost lansat în iunie anul trecut prin Roadrunner Records şi a fost aclamat la nivel mondial. După nominalizarea la două premii Grammy în 2016 şi etichetarea lui Magma de către Rolling Stone drept cel mai aşteptat album al anului trecut, francezii sosesc la Bucureşti în cadrul unui show mult aşteptat de fani.

Biletele se pun în vânzare vineri, pe 3 martie şi se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică de 2000 de puncte www.iabilet.ro/retea (în Magazinul Muzică, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agenţiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casă de bilelete Metrorex), Magazinele Uman şi IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţară, la Hard Rock Cafe precum şi în ziua concertului la intrare dar şi pe aplicaţiile de IOS şi Android iaBilet.

Biletele au următoarele preţuri:
– Earlybird până pe 2 aprilie: 75 de lei Acces General, 110 lei Golden Circle în faţa scenei
– Presale până pe 4 iulie: 90 de lei Acces General şi 130 de lei Golden Circle
La intrare: 100 de lei Acces General şi 150 de lei Golden Circle

De asemenea, tot până pe 2 aprilie, găsiţi în vânzare următoarele pachete Acces General:
– Metalhead Meeting + Evanescence + Gojira = 365 de lei (reducere 50 de lei)
– Metalhead Meeting + Gojira = 210 lei (reducere 35 de lei)

Sursa: Comunicat de presă

GojiraBuc


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*