Concert must-see – show-ul aniversar Ad Hoc se apropie cu pasi repezi!

Au mai ramas doar cateva zile pana la concertul aniversar AD HOC din Club Colectiv, Bucuresti, de pe data de 28 mai 2015. In acest timp, artistii care vor urca pe scena cu formatia in cadrul show-ului special au transmis invitatii video fanilor, pentru a marca importanta evenimentului.

Nu doar trupele si muzicienii care vor fi alaturi de Ad Hoc pe scena isi exprima incantarea cu privire la spectacol, ci si membrii unor trupe prietene, care au vrut, cu orice pret, sa arate ca gig-ul Ad Hoc din data de 28 mai este un must-see!

Dupa ce Dirty Shirt si Lexem au transmis mesaje video prin care doresc sa cheme cat mai multi melomani la concert, Peter Moynahan (Blackbeers), Stefan (One FM, Magic FM), Oana si Stefan (Poetrip), Dima (Popa Sapka) si Alex Mihalus (Intrinsec) se alatura „curentului” si va invita si ei la show!

Puteti urmari videoclipurile mai jos:Formațiile Partizan (acustic set special) și The Kryptonite Sparks, alaturi de Intrinsec, vor încinge atmosfera înainte ca Ad Hoc să urce pe scenă iar Flavius Hosu (Phoenix), Mihnea Ferezan (RoadKillSoda), Albert (Niște Băieți), Costin Adam (Phoenix), Oana Maria & Ștefan (Poetrip), Artanu și Răzvan (Partizan), Doru Cincă (Zob, White Mahala), Peter Moynahan (Blackbeers), Dima Bodarev (Popa Sapka), Bogdan (El Negro), Alex, Anda și Iuliana(Tiarra) și Roxana & Daath Yug vor oferi prestații unice alături de trupă, în calitate de invitați speciali! De after-party se va ocupa Stefan (Kulturhaus Bucuresti, One FM si Magic FM).


Ad Hoc este o trupa profund originala, singura exponenta a genului Punk Acustic Folcloric Medieval din Romania! Grupul a pornit in 2009 in Oradea ca un proiect in doi, dupa care si-a extins componenta pentru a include mai multi muzicieni.


Ad Hoc imbina atitudinea punk cu instrumentele acustice, filozofiile si elementele folclorice romanesti, cu o melodie si o tehnică medievala, rezultand astfel un stil unic, incarcat de semnificatii.

Pe data de 17 octombrie 2013, apare primul disc semnat Ad Hoc, intitulat „Dezmat, licori si muzici medievale”, primit foarte bine atat de fani, cat si de critica de specialitate. De curand, formatia a lansat videoclipul piesei „Fata din Gradina Zmeilor”, productie ce poate fi urmarita mai jos.

Mai mult, fanii pot viziona si o inregistrare de studio cu melodia „Vorba Corbului”.

Pastrand mereu povestea, concertele Ad Hoc sunt adevarate spectacole: cu piei, blanuri si tatuaje croite pe masura atitudinii lor, cu povesti, legende si fum potrivit misticismului lor si cu atata energie si scandal incat sa te cucereasca si sa te duca intr-o lume de basm si legenda din primul pana in ultimul moment pe care il petreci alaturi de ei.

Evenimentul din Club Colectiv nu va abdica de la aceasta estetica, ba mai mult, promite sa puna in scena un spectacol fara precedent, mai ales ca trupa implineste frumoasa varsta de 6 ani!

Ad Hoc inseamna:

Sergiu „Corbu” Boldor – vioara, mandolina, voce
Dan „Ursu” Olar – tapan, vorbe
Igor Antoniuc „Făt-Frumos” – chitara, voce
Andrei Nagy „Vampiru” – violoncel
Corina Gheorghe – vioara

Biletul va costa 20 de lei si va fi disponibil in ziua evenimentului, la intrarea in club!

FACEBOOK EVENT


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*