Concert special Vita de Vie si Riot Monk la Brasov

Sâmbătă, 13.04.2019, începând cu ora 20.00 VIȚA DE VIE va susține un eveniment special la Rockstadt Club din Brașov, iar RIOT MONK este trupa invitată să deschidă acest eveniment important.

În cadrul acestui eveniment Vița de Vie prezintă turneul ȘASE/ȘASE.

Bilet: 45 Lei
Biletele disponibile la locaţie si pe IaBilet.ro
https://www.iabilet.ro/bilete-concert-vita-de-vie-38985/

*****************************

ȘASE/ȘASE este cel mai nou album Viţa de Vie, un concept împărţit în două secţiuni de albume care s-au intregrat şi reunit în octombrie 2018. Prima parte, ŞASE (+), a fost lansată pe 29 octombrie 2016; cea de a doua, ŞASE (-), a fost lansată pe 27 octombrie 2018.

Este pentru prima oară când veţi avea ocazia de a vedea şi audia live toate cele 12 piese de pe album (şi nu numai!).

Lucrul la albumul ȘASE/ȘASE s-a întins pe durata a şase ani de studiu, muncă şi creaţie.

Grafica albumului ȘASE/ȘASE este concepută de Agi (Adrian Iota) si este una de excepție. Cele doisprezece simboluri de pe coperţi, fiecare aparținând uneia dintre piese, sunt așezate în forma a două zaruri.

Despre Vița de Vie putem să vă povestim multe: că fac muzică de peste 20 de ani, că au lansat 10 albume dar poate ce-i mai important e că au crescut împreună cu fanii lor, susţinându-se reciproc. Faptul că mereu au încercat să mențină calitatea muzicii lor la un nivel ridicat i-a adus în locul pe care îl ocupă astăzi.

Viţa de Vie înseamnă:
Adrian Despot – chitară & voce
Sorin Tanase – tobe
Cezar Popescu – chitară & voce
Adrian Ciuplea – bass
Mihai Ardelean – clape

FB: www.fb.com/vitadevie
Youtube: www.youtube.com/vitadevieofficial

*********************

RIOT MONK (Baia Mare), este o formație tânără și plină de energie, care s-a format în 2014, și, asemenea unei beri de calitate, a stat la maturat până a fost pregătită să vadă lumina rampei. În 2016, când au ieșit pe piață cu primul album, publicul a apreciat stilul lor fresh, sound-ul lor aparte, după care îi putem distinge în oceanul metalului alternativ. Scopul lor declarant e să readucă în actualitate grunge-ul anilor ’90, într-o abordare modernă. Inspirați de Peral Jam, Staind, Soundgarden, Pantera, Metallica, Nirvana, Lynyrd Skynyrd, și Godsmack, băieții și-au făcut un nume, devenind încă din 2016 vicecampioni GBOB România.

Dupa ce la începutul anului 2018 lansat formația a lansat single-ul „Orișicui” 2019 aduce in atentia publicului un nou single: „ Riot Day„.

Facebook: https://www.facebook.com/riotmonk/
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=VDVYzFTflk8 ;
https://www.youtube.com/watch?v=P3H_VTU9woA

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*