Concert Through Struggle, Hathor si Numai pe Rosu in Galati

Through Struggle revine in Galati in data de 29 decembrie 2013 in Scena Cafe in cadrul unui concert special. Invitatii speciali ai acestui eveniment sunt formatiile Hathor si Numai pe Rosu.

Through Struggle, una dintre revelatiile scenei underground de metal de pe malurile galatene din ultimii cinci ani, care pregateste un concert special (probabil si ultimul din cariera) pentru publicul din Galati. Mihaela Tudose, una dintre putinele soliste din Romania de death metal, se intoarce in formatie cu ocazia acestui concert. Formatia a impartit in trecut scena cu trupe de baza a underground-ului autohton precum Luna Amara, Infected Rain, Mediocracy sau Monarchy. 

Componenta Through Struggle: 
Mihaela Tudose – Voce
Radu Cristea – Chitara
Alexandru Taun – Chitara
Andrei Pruna – Bas
Razvan Gheorghiu – Tobe

Invitatii speciali ai acestei seri sunt Hathor, una dintre trupele cele mai importante din sud-estul tarii si formatia care i-a ajutat cel mai mult pe membrii Through Struggle de-a lungul anilor. Cu o activitate ce se intinde pe o perioada de aproape 18 ani, sunetul Hathor a trecut prin mai multe schimbari de-a lungul timpului – initial black metal symphonic, noul stil al trupei este melodic death metal/swedish death. Fiind considerati unii dintre veteranii de baza ai undergroundului romanesc, Hathor isi propun sa reinceapa seria de concerte, culminand cu intrarea in studio pentru inregistrarea noilor piese ce vor fi prezentate si live in cadrul concertului din Scena Cafe. Hathor a impartit scena in trecut cu nume precum Catamenia, Rotting Christ, Possession, Unholy Ritual, Via Serpentis, Ravencult, Siva Six, Inactive Messiah.

Componenta Hathor
Marius Mihai – Voce/Bas
Adrian Mihai – Chitara 
Trif George – Chitara
Georgiana Diaconescu – Clape
Ravan Popa – Tobe

Numai pe Rosu, formatie alcatuita din doi fosti membri Headstuck si un membru Non Toxic, pregateste un show special de cover-uri din aria muzicii clasic rock.

Componenta Numai Pe Rosu:
Alexandra – Voce
Alexandru Dan- Chitara
Stefan Malihin – Chitara
Radu Savin – Percutie

De Warm-up se va ocupa Harker, unul dintre reprezentantii asociatiei Night Music Galati. Artistul pregateste piese speciale specifice tematicii acestei seri.

Pret bilet: 10 lei (include un voucher de 5 lei)


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*