Vulture Industries va susține două concerte în România în luna noiembrie

Formația norvegiană VULTURE INDUSTRIES (foto) a anunțat recent detaliile legate de viitorul material discografic, dar și turneul de lansare, care va cuprinde două concerte în România.

Vulture Industries va concerta în data de 15 noiembrie 2017 în Cluj-Napoca în Flying Circus și în data de 16 noiembrie 2017 în București în Fabrica. Biletele pentru cele două evenimente au fost puse in vanzare pe www.AmBilet.ro. De menționat că aceastea sunt în număr limitat și la diferite prețuri în funcție de perioadă.

„Acesta va fi cel mai ambiţios turneu de până în prezent şi, bineînţeles că suntem entuziasmaţi şi de-abia aşteptăm să vizităm locurile noastre preferate şi oamenii din nou,” au mărturisit membrii Vulture Industries. „Suntem încântaţi că avem şansa să prezentăm materialul de pe noul ‘Stranger Times’ în concerte. Vom mai suplimenta aceste date cu altele preferate din catalogul nostru. Îi apreciem pe toţi cei care îşi doresc să audă o piesă sau două şi dau o fugă pe Facebook-ul nostru şi ne lasă un comentariu. Consideraţi-vă invitaţii noştri aleşi din inimă şi spuneţi-ne ce vreţi să ascultaţi!

În al doilea rând, trupa va lansa și un nou material discografic în această toamnă: noul album se va intitula „Stranger Times” și va fi lansat în data de 22 septembrie 2017, via Season Of Mist. Primul single extras, „As The Worlds Burns”, beneficiază de un videoclip realizat de către Costin Chioreanu, şi poate fi urmărit mai jos:


1 Comment on Vulture Industries va susține două concerte în România în luna noiembrie

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*