Ultimele detalii legate de concertul Tuber din Cluj-Napoca

772 vizualizări

Formația grecească TUBER (foto) urmează să concerteze în Cluj-Napoca în clubul Flying Circus în data de 18 noiembrie 2017, evenimentul făcând parte din turneul „Out Of The Blue”. 

Prețul biletelor este de 20 de lei și vor putea fi găsite la intrare, acestea nefiind puse la vânzare online. Evenimentul va începe la ora 20.00.

Tuber este o formaţie rock instrumentală din Grecia, formată din frații Yannis Gerosthathos și Nikos Gerostathos, cărora li se adaugă Paris Fragkos și Yannis Artzoglou. Fraţii Gerosthathos şi Paris au pus bazele trupei în anul 2010. Câteva luni mai târziu, aceştia au început să înregistreze primul lor EP, initulat chiar “Tuber“, la Studio Parallel Universe din Serres, Grecia. În luna iulie a aceluiași an, Tuber și-a lansat albumul de debut independent în format digital, via Bandcamp. EP-ul a primit recenzii pozitive pe diverse pagini web și bloguri din întreaga lume, cum ar fi SirensSound, Sodashop sau Sludgeswamp, iar, în Iunie 2012, acest EP a fost re-lansat într-o ediție limitată pe vinil de casa de discuri Krautedmind Records.

În data de 9 decembrie 2013, Tuber și-a lansat noul album, “Desert Overcrowded“, acesta beneficiind de recenzii excelente atât în ​​Grecia, cât și în lume. În Iunie 2017, fără nici un anunț acoperit în mass-media, Tuber a lansat cel de-al treilea album, “Out of the Blue“, care a primit deja recenzii excelente, încorporând, pe lângă același sound Tuber cunoscut, și mostre electronice progresive. Sound-ul Tuber a fost descris de critici și recenzori cu atenție ca un amestec de post, stoner şi desert, cu o puternică amprentă psihedelică.

Facebook Event: Concert / TUBER [GR]

Fotografia postată de Cluj Napoca Rock n' Roll.

Sursa: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*