Comunicat: Concert The Amsterdams, The Sonic Brewery, Natif la Flying Circus, Cluj-Napoca

382 vizualizări

Sambata de 10 Noiembrie va fi una foarte speciala in Flying Circus, Cluj-Napoca. Vor urca pe scena 3 trupe consacrate, dintre care una din Germania, alaturi de care ne vom bucura de un show alternative-indie-blues-rock’n’roll complet iesit din tipare.

The Sonic Brewery sunt formatia atipica, bavareza, care prin spiritul lor inovativ imbina un sound 100% heavy, hand made si pur, combinat cu Blues Rock, indie si rock n roll, cu un entuziasm rar intalnit.

The Amsterdams sunt un grup indie rock/pop înființat la București în 2005. Cu influențe din scena alternativă britanică, trupa și-a stabilit rapid un renume printre ascultătorii de gen, sound-ul lor lejer și inovator fiind primit cu entuziasm de către ascultătorii de gen de la noi și nu numai. Cu un EP de debut și patru albume de studio în discografie, The Amsterdams continuă să-și rafineze sound-ul și să exploreze noi drumuri muzicale, abordând influențele indie/brit dintr-o perspectivă modernă electro-pop. Single-uri ca „Arrows” și „The Great Fire”, cel din urmă acompaniat de un spectaculos videoclip animat, păstrează amprenta specifică trupei, prin versuri și atitudine, oferind în același timp o paletă sonoră îndrăzneață.

Natif inseamna: 6 oameni, 2 albume, 7 ani de concerte, o combinatie de acustic cu electric si o rezerva nelimitata de energie.
Formatia reuseste sa treaca de la pasajele dominate de violoncelul clasic la cele sustinute de tobe si chitara electrica, oferind un melanj muzical care surprinde prin usurinta cu care este prezentat audientei. Identitatea acustica si influentele alternative reusesc sa creeze un pachet muzical care transpune publicul intr-o calatorie auditiva spre o destinatie plina de elemente familiare si pasaje surprinzatoare.

Open Doors: 19:00
Intrare – 20 RON, valabila si la afterparty-uri (The Livingroom si Rollercoaster).


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*