Concert Welicoruss și Eat Your Heart în Flying Circus din Cluj-Napoca

911 vizualizări

Cei de la Hellblast Promotion au anunțat recent un nou concert important ce va avea loc în toamna acestui an: mai exact, formația rusă Welicoruss va concerta alături de clujenii de la Eat Your Heart în Flying Circus din Cluj-Napoca. Mai multe detalii legate de cele două trupe pot fi consultate mai jos. Prețul biletelor va fi în curând anunțat.

WELICORUSS (RUS)

„Black Metal Simfonic din cele mai reci adâncuri ale Siberiei”. Asta își propun cei de la WELICORUSS să aducă în Europa.

Welicoruss au ieșit la iveală acum doi ani, deja acoperind 280 de concerte pe întregul continent. Veți ramâne uimiți de show-ul, performanța muzicală și imaginea lor în timp ce vă vor duce într-o călătorie până în adâncurile înghețate ale Siberiei și înapoi.

Welicoruss au urcat pe scenele marilor festivaluri de profil din Europa precum Hellfest (FR), Wave Gotik Treffen (DE-Leipzig), Ragnarok festival (DE), Wolfszeit Open Air, Exit Open Air festival (RS), Basinfirefest (CZ), Made Of Metal (CZ) și multe altele.

MUSIC: https://soundcloud.com/welicoruss/az-esm-album-preview-2015
LIVE: https://www.youtube.com/watch?v=9PM4ozNKVOg
CLIP: https://www.youtube.com/watch?v=UgdmxBFgJQA
FB: https://www.facebook.com/welicoruss/


EAT YOUR HEART (RO)

[RO]

Eat Your Heart este o formație de rock/metal din Cluj-Napoca. Aceasta își face apariția la jumătatea anului 2016 prin lansarea primei piese, numită “Mirrors”. Spre sfârșitul anului trupa începe să se facă cunoscută pe plan local în primele concerte live atât în oraș, cât și în țară.

Eat Your Heart este o trupa tânără, ambițioasă și determinată, cu un stil ce îmbină mai multe sub-genuri din rock, metal și nu numai. Având un sound modern, dat de agresivitatea screamurilor, combinat cu cleanuri melodice și riff-uri grele, trupa dorește să se ridice la standarde internaționale și să se autodepășească cu fiecare lansare pe care o fac.

Puteți asculta prima piesă “Mirrors” aici:

www.youtube.com/watch?v=j-Wh4DlckP4

Componența:
Alexandru Raiu – Voce
Dan Bojan – Chitară
Paul Câmpean – Bass
Paul Gaciu – Tobe

Eat Your Heart poate fi gasită pe paginile:
Facebook: www.facebook.com/eatyourheartofficial
Youtube: www.youtube.com/eatyourheart
Bandcamp: www.eatyourheart.bandcamp.com

Sursa: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*