Concertul Annihilator din Cluj anulat. Află motivele.

Miercuri seară, 20 noiembrie, Cluj Arena ar fi trebuit să găzduiască al doilea concert Annihilator din România de săptămâna aceasta (primul fiind pe 19 noiembrie în Quantic), însă n-a fost să fie.

Sute de fani veniți de la kilometri depărtare au fost dezamăgiți doar cu câteva minute înainte de începerea concertului: s-a anulat. Motivele ar fi fost că membrii trupei se aflau sub influența alcoolului și altor substanțe ilegale, iar organizatorii au preferat să evite orice fel de situație care ar fi putut afecta publicul venit la concert, chiar dacă asta a însemnat anularea showului.

Organizatorii au transmis: „Cu părere de rău, suntem nevoiți să vă anunțăm că reprezentația trupei Annihilator programată în cursul zilei de astăzi a fost anulată din motive obiective, care țin de trupă. Se va ține concertul trupei programate să cânte în deschidere, și anume Magnetic, intrarea devenind liberă. Banii dați pe bilet vor fi restituiți de iaBilet.ro automat, în cel mai scurt timp. Nu e nevoie să îi contactați, procesul fiind automat. Ne pare rău și ne vedem cu ocaziile următoare!”

La rândul lor, Annihilator a postat următorul mesaj pe pagina lor de facebook:

„Ne cerem scuze fanilor noștri din Cluj-Napoca, România. Concertul de seara trecută din București a fost extraordinar, dar, ajungând la locația de astăzi, patronul locației (nu promoterul), dintr-un oarecare motiv, a venit și le-a spus trupelor și echipelor să iasă afară, a concediat echipa locală și a anulat concertul… chiar dacă biletele erau aproape sold out. Ne simțitm prost, dar după anularea inițială, ne-a făcut să nu ne simțim în siguranță ținând acest concert. Plecăm la Budapesta și, în ciuda acestei anulări, suntem la showul 32 din 43”.

În josul acestei postări, trupa răspunde la comentariile fanilor, susținând că asta se întâmpla de dimineață când ei dormeau, nici gând să fumeze sau să bea. Doar TM-ul nostru fumează. Patronul sau managerul a venit și a spus trupei din deschidere, echipei noastre, echipei locale să „iasă dracului” și să părăsim incinta și că showul e anulat.

Pentru Monitorul de Cluj, reprezentații Cluj Arena au declarat că membrii formației și echipa însoțitoare au fumat în locurile interzise, au consumat băuturi alcoolice în exces și au consumat alte substanțe, consecințele fiind neplăcute:

„Decizia de a opri concertul a fost luată de organizatori. Am atras atenția că membrii trupei erau morți de beți, consumau substanțe interzise. În plus, s-au spart uși, s-au aruncat cu sticle pe jos. Mai mult, s-a fumat în locuri interzise. După ce am atras atenția, au venit patronii de la club, am avut o discuție, dar nu noi am decis anularea concertului”.

În urma acestei întâmplări nefericite, trupa din deschidere, Magnetic, a cântat cu intrare liberă în /Form Space.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*